Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samoopalovací krém na obličej

Od: silvinak odpovědí: 9 změna:

Máte někdo nějaký tip na (mírně) samoopalovací krém na obličej? (který není mastný a má přirozenou barvu? Cena do 300 kč.)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Nedelala bych to, muze byt vic skody nez uzitku. Samoopalovaci krem vypada skoro vzdy divne, nektere jsou hodne do oranzova. Je potreba ho nanest velmi peclive, aby clovek na sobe nemel smouhy. Jak ho nanesete? I na krk, nebo budete mit tmavy oblicej a bily krk, jak je obcas na nekterych zmalovanych damach videt? I na ocni vicka a usni lalucky? Spis bych vsdila na tmavsi pudr, ten se da v nejhorsim smyt a nebo na prirozene opaleni. Staci prochazka na slunicku.

lidus*

Tak tak PB já byla jak po žloutence. Raděj kvalitní makeup a pudr.

polinek*

no a jak se trochu opotí má tvarohový obličej.

hodnocení

0x

Na co samoopalovací krém? Chceš mít opalený jen obličej? Párkrát zajdi na solárko a budeš mít opalení rovnoměrné a hlavně po celém těle.

askmenow*

Tak někdo by do solária nešel ani za nic, já dotaz chápu. Taky by mě tam nikdo nedostal. Pravda je, že bych opálení nedoháněla ani jinak, ale ať už z důvodu klaustrofobie, nebo zdravotního rizika (obzvlášť pro některé typy pokožky) je pro spoustu lidí solárko nepřijatelné.

hodnocení

0x

Dobrý den,doporučuji vám samoopalovací mléko od Reginy,stojí 120kč,je opravdu dobré,cca po dvou hodinkách máte pěknou hnědou barvičku,k nerozeznání od té jakoby pravé.Doporučuji:)

doplněno 27.03.12 16:04:

Tento není do oranžova,nýbrž do hněda!

hodnocení

0x

Používala jsem od Lorealu, tmavlo to postupně po několik dní. Zakrývala jsem tím pigmentové skvrny. Ale dobrý make-up, lépe pleť sjednotí a ještě ji chrání UV filtrem. Mám dobrou zkušenost s make-upem od Dermacolu. Je dobré použít ještě bázi pod make-up. A nakonec pudr.

hodnocení

0x

samoopalovací krém na obličej od Yves Rocher, doporučuji namazat každý den, opálení je jen lehce znatelné, ale za to přirozené, mohu doporučit ;)

semira*
hodnocení

0x

Dřív jsem používala samoopalovák od Garnier, prodával se ve dvou variantách - pro světlejší a tmavší pleť. Sice není určený na obličej, ale já s ním vůbec žádný problém neměla;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]