Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co k černe sukni?

Od: lindaf* odpovědí: 5 změna:

dobry vecer... koupila jsem si takovou cernou sukni z tezkeho materialu je takova elegantni ke kolenum dlouha rozsirena ma tvar jako zvonek no jenze nevim co k ni? ja si ji vzala strasne se mi libila a byla posledni... ja sjem myslel nejake delsi tricko treba s uhy a trictvrtecnim rikavem nebo blejzr treba cerveny podsivka treba kvetovanaale nevim prosim poradtechtela bych na posledni den do skoly zazarit ... snazim se kazdy rok mit neco jineho...dekuji moc za kazdou radu *nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

denita*
hodnocení

1x

No, pokud jste černovláska, doporučila bych nějakou zářivě červenou halenku. Něco upnutého, když suknička je rozevlátá. Možná něco takového: google.cz/...? Ale jen červená, bez puntíků, vzorů apod. A k tomu nějaký velmi zajímavý šperk, kabelku, boty apod. Ale ty doplňky velmi zajímavé! Ale zase - nejdete do Národního, nemusí to být to nejdražší, co seženete ;).

Nebo, pokud je sukně jen černá, jednoduchá, nějakou zajímavou halenku. Třeba tuto? : google.cz/.... Nemusíte se bát, že je moc přehnaná a přeplácaná. Myslím, že by se hodila.

Pokud máte světlé vlasy, vyberte si jinou barvu, modrou, žlutou, zelenou. Žlutá se hezky hodí také k tmavým vlasům.

Obecně, něco upnutého, žádné dlouhé netopýří rukávy, něco zajímavého, když je sukně jednoduchá. Ovšem také záleží na Vašem vkusu, že? Neberte si něco pro Vás hrozného. Ať si Vás spolužáci pamatují takovou, jaká jste!

A ještě doplním, volte podle Vašeho věku! Nějak pozdě jsem si uvědomila, že vůbec netuším, kolik Vám je :D. Ale prsotě: černá, jednoduchá sukně = barevný, zajímavý vršek.

D.

ellin*
hodnocení

0x

K černé sukni se dá použít skoro vše. Pokud je to taková ta elegantní, jak si myslím, líbila by se mi k ní světle modrá, fialová, žlutá, červená nebo bílá košile, saténová halenka, krajkovaný top (barva- béžová, zelenkavá, fialová, modrá), na to třeba i kardigan (béžový nebo černý), nebo sako pro formálnější akce nebo do společnosti. K tomu třeba perličky nebo stříbrný řetízek. Pro méně formální použití- halenka (tříčtvrteční rukáv) z bavlny v tmavě nebo světle modré, bílé či červené barvě. Možností je tolik! ;)

dzordz*
hodnocení

0x

To, co na sloupečku ve skříni leží hned navrch.

Pokud tam neleží nic, řešení se značně komplikuje..

askmenow*
hodnocení

0x

Neměla byste fotografii? Myslím, že bychom pak všichni radili lépe a kreativněji :)

karin*
hodnocení

0x

Já osobně bych volila nějakou volnější halenku . Bílou nebo jemně žlutou :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]