Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování na zadek - dřepy?

Od: sarinecka* odpovědí: 4 změna:

Ahojky,chtěla bych se zeptat,jestli když budu dělat pravidelně dřepy,jestli mi trošku povyroste zadek a boky :) Nebo znáte nějaké jiné cviky při kterých by mi mohl povyrůst zadek a boky?:) Nevím totiž co dělat za cviky,chci aby se mi zadek i zpevnil ale nechci aby se jen zpevňoval to by se ještě zmenšil si myslím tak nevím,tak se radši ptám jestli s tím někdo nemá zkušenost:) Díky:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

pěkné zadky mají lyžařky a cyklistky. Jsem byl úplně v extázi, když jsem poprvé, na vlastní oči a zblízka viděl závodit holky na horských kolech. *ua*

martinaa*
03.04.12 15:56

:D:D*palec*

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud máš daný malý zadek, tak ho nezvětšíš ani kouzlem, leda by ses celé dny cpala u mekáče:D Ne, vážně, buď ráda za malý zadek, za pár let se ti po něm třeba bude stýskat. Dřepy nejsou špatné, ale kombinuj je třeba s výpady. Super na zadek i stehna jsou inliny a jak píše Fugurek, horské kolo:) Ale brusle jsou dle mne účinnější.

polinek*
hodnocení

0x

,,na zadek,,dřepy s roztaženýma nohama,,,,,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]