Nejste přihlášen/a.
Ahojky,chtěla bych se zeptat,jestli když budu dělat pravidelně dřepy,jestli mi trošku povyroste zadek a boky Nebo znáte nějaké jiné cviky při kterých by mi mohl povyrůst zadek a boky?
Nevím totiž co dělat za cviky,chci aby se mi zadek i zpevnil ale nechci aby se jen zpevňoval to by se ještě zmenšil si myslím tak nevím,tak se radši ptám jestli s tím někdo nemá zkušenost
Díky
Pokud máš daný malý zadek, tak ho nezvětšíš ani kouzlem, leda by ses celé dny cpala u mekáče:D Ne, vážně, buď ráda za malý zadek, za pár let se ti po něm třeba bude stýskat. Dřepy nejsou špatné, ale kombinuj je třeba s výpady. Super na zadek i stehna jsou inliny a jak píše Fugurek, horské kolo Ale brusle jsou dle mne účinnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.