Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit pupínků

Od: lendy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den jem holka a je mi 11. a začína mi poberta nán pupínky jak je zbavit? pupínky
Rodiče
jsem nekdy drzá na mamku jak tomu zabránit!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Hormony.To je odpověď na obě otázky.

denita*
hodnocení

0x

No, puberta. Cos čekala? Tak to teď bude, holka, a možná dost dlouho. Ale i s pupínkama se dá bojovat. Kup si nějaké přípravky, na netu toho dost najdeš. Doporučuji začít s nějakými na citlivou pleť, a teprve pak, podle potřeby, přitvrdit - tzn. mýt něčím silným. Zeptej se své lékařky, zeptej se v lékarně, zeptej se mamky, zeptej se v obchodě. Je dobře, že to řešíš co nejdřív. Prohledej Poradnu, řešilo se to tu vícekrát. Určitě něco najdeš, ptej se! Hlavně v té lékarně, tam by Ti měli dobře poradit.

A ohledně mamky, co Ti mám poradit? Je to Tvá volba, jak se k ní budeš chovat. Pokud chceš být drzá, buď drzá. A nesvaluj to jen na pubertu. I děcka v pubertě si mohou rozhodovat, jak se budou chovat. Věř mi, vězím v ní už 4 roky, není to procházka růžovou zahradou, ale přežít se dá a hlavně musí. A rodiče to musí přežít též. Ty sama se musíš rozhodnout, jestli budeš drzá či ne. Ovlivnit to můžeš, za všechno ta puberta nemůže!

Přeju Ti hezký den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]