Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jem holka a je mi 11. a začína mi poberta nán pupínky jak je zbavit? pupínky
Rodiče
jsem nekdy drzá na mamku jak tomu zabránit!
No, puberta. Cos čekala? Tak to teď bude, holka, a možná dost dlouho. Ale i s pupínkama se dá bojovat. Kup si nějaké přípravky, na netu toho dost najdeš. Doporučuji začít s nějakými na citlivou pleť, a teprve pak, podle potřeby, přitvrdit - tzn. mýt něčím silným. Zeptej se své lékařky, zeptej se v lékarně, zeptej se mamky, zeptej se v obchodě. Je dobře, že to řešíš co nejdřív. Prohledej Poradnu, řešilo se to tu vícekrát. Určitě něco najdeš, ptej se! Hlavně v té lékarně, tam by Ti měli dobře poradit.
A ohledně mamky, co Ti mám poradit? Je to Tvá volba, jak se k ní budeš chovat. Pokud chceš být drzá, buď drzá. A nesvaluj to jen na pubertu. I děcka v pubertě si mohou rozhodovat, jak se budou chovat. Věř mi, vězím v ní už 4 roky, není to procházka růžovou zahradou, ale přežít se dá a hlavně musí. A rodiče to musí přežít též. Ty sama se musíš rozhodnout, jestli budeš drzá či ne. Ovlivnit to můžeš, za všechno ta puberta nemůže!
Přeju Ti hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.