Nejste přihlášen/a.
Dobry den.. Je mi 14let a jsem strasne mala,merim 155cm a vazim 38kg..Kdyz se kouknu do zrcadla pripadam si jako anorekticka,ale nejsem s jidlem nemam zadny problem ,muzu se cpat jidlem kolikrat chci ,ale nedari se mi pribrat...A moje vyska?Vsichni mi spouzaci jsou aspon o hlavu vetsi ..Vubec nerostu jen o par centimetru..Chci se zeptat jetli mate taky takovy problem jako ja?A pokud ano nevite jak pribrat zdrave?Dekuju..
Je vám teprve 14 let, takže určitě ještě něco vyrostete. Jinak - jak jsou vysocí vaši rodiče? Zdravě přiberete, když budete hodně zdravě jíst. Přibírá se např. po vločkách např. v musli na snídani, neodbývat snídaně, to je moc důležité. Nebo někdo přibere, když jí hodně vitamíny skupiny B (jsou např. i v pivovarských kvasnicích). Na spolužáky nehleďte, každý máte jinou genetickou výbavu, takže se spíše porozhlédněte po své rodině a od toho odvozujte.
Ahoj, když jsem byla ve tvém věku, byla jsem na tom dost podobně, jen jssem vážila o něco více. Tvá váha je skutečně hodně hodně nízká. Rozhodně se nesnaž přibírat tím, že budeš hodně jíst, jez jen tak, jak potřebuješ a jak po rozumové úvaze uznáš za vhodné. Myslím, že k výrazné změně tvé postavy dojde brzy působením hormonálních změn. přesto mi tvá váha připadá až velmi nízká, proto bych se být tebou stavila za lékařem/lékařdou a svěřila se jí s tím, myslím, že by mohla omrknout, zda je vše v pořádku.
Ahoj, je mi 26 let, měřím 154 cm a mám asi 62 kg. Ty ještě šanci vyrůst máš, zato já už se budu jen zmenšovat Co se týká té váhy - upřímně - buď ráda, za svá kila - pokud jsou samozřejmě přirozená a nedržíš diety. Ono být malá a ještě mít nadváhu (jako já) není nic dobrého. Ale být malá a hubená, to už není nic hrozného
Jez normálně jako vždy, někteří lidé toto mají prostě v genech. Tu výšku neřeš, u kluků to spíše vzbuzuje ochranitelské pudy a je to spíš plus. Časem můžeš nosit podpatky. Nikdy mi to extra problémy nezpůsobovalo, snad jen že někdy někam nedosáhnu - a to řeším tak, že si prostě někomu řeknu. To bys koukala, jak se chlapi mohou přetrhnout podat něco z horního regálu malé ženské v nesnázích
Vidím že propadáš depresím a beznadějím, i když vlastně ani nemáš důvod.
155 cm ve čtrnácti není zase tak málo a nepochybně ještě povyrosteš. No a jistém směru, menší výška může být taky tvoje výhoda, protože velcí kluci rádi chodí s malými holkami. Naopak to nefunguje, malí kluci s velkými holkami nechodí. Že můžeš jíst co chceš a kolik chceš a nedaří se ti přibírat, to je životní terno. Co by za to někteří dali. Jsou i takoví, co sní jeden rohlík a hned mají kilo navrch. Docela ti tvůj metabolismus závidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.