Nejste přihlášen/a.
Když se ty malé hrbolaté hlízy oškrabou, moc toho na vaření nezbyde. Když se vaří ve slupce, mají - alespoň pro mne - pachuť. Jak na to? Jsem diabetik a jsou mi doporučovány.
,,Není to žádný hnus,,já je normálně pojídám jak salát na vánoce.Důkladně omyji katáčkkem na zuby a povařím. Hůř se loupou jako normální brambory ale jde to. Přidám si do toho sojanézu(majonéza ze sojji) Tesco ji má.No a normálně hořčici,vejce ,hrášek,,,já si toho nadělám plnou mísu a jím dosyta.Cukr se nezvedne. Nepřidávám žádný ocet,zkrátka žádnou tekutinu.
Syrové je nejím.Nepoznáte od bramborového salátu. S tou sojanézou je to OK .Nesmí se vám ty brambory rozvařit. Nevaří se dlouho. Míň žež obyčejné
doplněno 20.03.12 12:19:sklízejí se po odkvětu ,jinak já si je nechávám pocelý rok a postupně je sklízím
Všeho do času,doporučují ti co to nejí,je to hnus velebnosti,já bych to nevzal do úst,neřkuli do huby.
doplněno 20.03.12 10:01:Lepší je JAKON ireceptar.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.