Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, půjdeme se celá rodinka fotit o ateliéru(mažel, já a syn) a na mě je, abych nějak barevně sladila oblečení tak, aby na fotkách vypadalo co nejlépe. Jaké mám vybrat? nějaké syté barvy nebo bílé?...co myslíte?
Důležité je osvětlení a pozadí. Takže záleží na fotografovi a jeho šikovnosti, co s tím dokáže udělat.
Vracím se skoro o 50 let zpátky. Vždy ke konci školního roku nás navštívil ve škole pan fotograf středního věku. Tehdy se nic o odlišné orientaci nevědělo, nebo se o ní nesmělo mluvit. Nejspíš obojí. Pan fotograf měl baret, vzadu upletený cop s mašličkou, na sobě bleděmodrou nebo růžovou halenku s krajkami a fiží, dámské kalhoty se zipem po straně. Kromě toho mu chybělo několik zubů.
Děti řvaly smíchy, sotva se před nás postavil, vůbec nás nemusel upozorňovat, ať řekneme "sýr". To byl ten správný fotograf, kam přišel, tam byla sranda. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.