Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na kytaru hraju třetím rokem.Chodím do ZUŠ.Tento rok bych chtěla skončit (tu školu) a chtěla bych se učit sama.Nějaký základy mám.Chtěla bych se naučit hrát dobře.Neznáte nějakou příručku hry na kytaru, která je fakt dobrá a dá se to z toho naučit?Díky za odpovědi.
já ti rozumím. Odešel jsem z hudebky po pěti letech, protože mi hudbu znechutili a kromě drilu mě skoro nic neučili. Jestli se chceš naučit hrát na nějakou kytaru, pak bych poradil, uč se na basovku. Ta je technicky jednodušší a ve všelijakých lidových kapelách budeš mít úspěch, kdykoliv a kdekoliv se objevíš.
Ahoj,basovka(jak tady čtu..hledal jsem něco jinýho není špatnej nápad,je to (zdánlivě)jednodušší a -basaček je nedostatek
.Ale jinak střídám oboje,pro změnu jsem si odskočil od solovky.Klidně to zkus oboje a uvidíš,onose to doplňuje.Pokud budeš mít nějakej technickej problém(kytara-seřízení,kombo.a tak).klidně se ozvi,pokusím se pomoct
.Měj se,držím palce aby to šlo.Mirek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.