Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na kytaru hraju třetím rokem.Chodím do ZUŠ.Tento rok bych chtěla skončit (tu školu) a chtěla bych se učit sama.Nějaký základy mám.Chtěla bych se naučit hrát dobře.Neznáte nějakou příručku hry na kytaru, která je fakt dobrá a dá se to z toho naučit?Díky za odpovědi.
0x
já ti rozumím. Odešel jsem z hudebky po pěti letech, protože mi hudbu znechutili a kromě drilu mě skoro nic neučili. Jestli se chceš naučit hrát na nějakou kytaru, pak bych poradil, uč se na basovku. Ta je technicky jednodušší a ve všelijakých lidových kapelách budeš mít úspěch, kdykoliv a kdekoliv se objevíš. ![]()
Ve dvanácti letech jsem v televizi uviděl Radima Hladíka, jak hraje Čajovnu - úplně mě to uhranulo, broukal jsem si to furt snad měsíc a byl jsem pevně rozhodnut - chci hrát na elektrickou kytaru tak krásně jako mistr Hladík a tečka. Otravoval jsem rodiče tak dlouho, až mi koupili Epiphone LesPaul, začal jsem brát soukromé hodiny u jednoho rockera v důchodu (prý byl levnější než hudebka
Dnes bych se musel rozehrát, asi by to chvíli trvalo, ale na kytaru bych určitě válel zase. Jako za mlada.
0x
Ahoj,basovka(jak tady čtu..hledal jsem něco jinýho
není špatnej nápad,je to (zdánlivě)jednodušší a -basaček je nedostatek
.Ale jinak střídám oboje,pro změnu jsem si odskočil od solovky.Klidně to zkus oboje a uvidíš,onose to doplňuje.Pokud budeš mít nějakej technickej problém(kytara-seřízení,kombo.a tak).klidně se ozvi,pokusím se pomoct
.Měj se,držím palce aby to šlo.Mirek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.