Nejste přihlášen/a.
Zdravím ženy
Mám dotaz - zítra jedu do lázní a čekají mě procedury jako whirpool, bahno apod. Dnes jsem bohužel dostala menses.
Tampony používám docela nerada, protože si s nimi nejsem 100% jistá a nevyjdu, aniž bych neměla alespoň malou vložku ještě k tomu. Ovšem bazénové procedury si nechci určitě odpustit, že jo
Jaké jsou vaše zkušenosti? Koupete se, chodíte plavat s tampóny? Díky za vaše názory.
Když jsem závodně plavala, tampony byly nutností, protože jsme museli plavat pořád a menses pro trenéra nebyla omluva. Sice to ze začátku nebylo nic extra, ale pak jsem si zvykla. Nikdy jsem neměla žádé skrny, a na plavkách se to maličko ztratí Vzhledem ke svým problémů už ale tampony nepoužívám. Mám kolem sebe však plno holek, co se běžně koupou s tampony a žádný problém
S tamponem delam uplne vsechno, naprosta pohoda. Nevim, jak jste stara, ale po case se zena nauci, jak silnou ma menstruaci a jak dlouho si muze dovolit mit tampon, aniz by protekl.
V Lázních jsem byla. Před koupáním, cvičení v bazénu, vany, vždy si vzít čistý tampon. Nebyla jsem sama, kdo měl menses. Nikdo to lékaři neříkal. Je to jako na dovolené, také neletíte k moři a tam díky menses, nesedíte na pokoji. Běžně v životě, // dle práce, // má žena i když má menses, práci celý den, nikdo jí nedává žádné úlevy, proto, že má menses. Jen můj názor
S tamponem se úplně v pohodě koupu. Doporučuji vám měnit těsně před a těsně po. A nešetřit na nich, tu chybu jsem udělala asi 3x a vždy jsem skoro celé balení vyhodila, protože se špatně zaváděly, nic nevydržely a často i byly nepříjemné, nebo měly tendenci měnit pozici. Pokud je nenosíte ráda, doporučuji "trénovat" a nakoupit asi více menších balení s různými velikostmi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.