Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veliká paleta očních stínů

Od: denita* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, řeším takový problém: moje kamarádka má v neděli patnáctiny a přála si co největší a nejbarevnější paletu očních stínů( chodí na tancování dicso, tak na líčení na vystoupení). Máme na to 500 Kč (je nás 5 z party), ovšem dřív jsme to nemohly koupit, a teď nemůžeme v žádném obchodě nic najít. Neznáte nějaký kamenný obchod kdekoliv v Praze, kde by měli palety podobné těmto?

svetshopaholiku.cz/...

nebo těmto:

svetshopaholiku.cz/...

Děkuju moc.

D.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

sikovnedarky.cz/...

Toto je boží, osobní odběr v Praze - Holešovicích.

doplněno 16.03.12 08:52:

A ještě vám zbyde na kytku :)

denita*
hodnocení

To je úžasné, a nevíte jak to je s tím odběrem, můžu to objednat dnes a v pondělí si pro to dojet, a mohla bych i jako patnáctiletá, spíš ne, že?

Jinak děkuji, ty jsou úžasné.

cocinkamichalka*

Zkuste tam zavolat, podle mě s věkem dělat problémy nebudou. I když Vám není 18, můžete třeba uzavřít kupní smlouvu na rohlík :) takže nevím, proč byste nemohla si jít jako patnáctiletá koupit oční stíny :) Na věk se ani neptejte :)

denita*
hodnocení

Děkuji. Moc jste mi pomohla. S tím věkem, taky bych nečekala problémy, ale jednou jsem na to doplatila, tak chci mít jistotu. :)

Opravdu moc děkuju. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]