Zkusila jsem od nich jar, nemohu si stěžovat - příjemně voněl, dobře odmašťoval. Ještě mi někde leží tablety do pračky (ano, na praní, nikoliv do myčky), ale ty jsem zatím neotestovala. Příjemné plus je česká a ekologická výroba. Jar bych tedy s čistým svědomím doporučila, bohužel s jinými výrobky nemám zkušenost.
Pohlcovas pachu na textil - doporucuji, osvezovaz vzduchu na textil a do vzduchu - doporucuji, cistic elektroniky, sperku a pod. vyzkousel jsem toho dost a zatim spokojenost. Ted mam v planu jeste antistaticky cistic prachu a uvidime.
Dobrý den, Dedru mohu doporučit, spolupracuji s ní rok a vše bez problémů. Svoje zkušenosti jsem sepsal na webu www.dedra-prodej.cz. Ve stručnosti mohu říct, že pokud se objeví nějaký problém, vše se ihned řeší ke spokojenosti zákazníka
Ahoj holky. Kdyby jste se chteli registovat nabizim sve udaje Simona Novotná a číslo 129790 kdyz bidete chtit nejake informace dalsi vsechno vam rada vysvetlim, poradim a cim budete potrebovat. Pekny den. Simona Novotná 129790
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.