Nejste přihlášen/a.
dobrý den, budu dělat španělské churros a potřebuju roztavit čokoládu, ale tak aby zůstala ve formě polevy, tedy aby se dala lehce ohřát.. nebo, lze nějak čokoládu znovu roztopit v mikrovlnce (na místě kde to budu potřebovat rozpuštěné není nic jiného než mikrovlnka..) děkuiji za ratdy a tipy
A pročpak v mikrovlnce?Já ji dělám běžně ve vodní lázni,přidám trošinku cukru(pokud je hořká),a přiměřeně másla,konzistenci si uděláte dle toho,jak ji chcete mít hustou.![]()
Smíchejte čoko na vaření se smetanou (dávám tu na vaření ve žlutém kelímku, šlehačka už mi přijde moc
) a trocha vaječňáku taky nic nezkazí - je i potom ochotná ztuhnout, ale i se snadněji taví a řekla bych, že takhle by se v mikrovlnce nemusela spálit (doporučuji zkusitpředem) - tedy předpokládám, že ji máte na namáčení, a přitom neteče tolik. Zůstane tekutá i v hrnku, pod kterým je čajová svíčka. My do toho namáčíme ovoce ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.