Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Čokoláda k churros

Od: ttttttttttttttt odpovědí: 3 změna:

dobrý den, budu dělat španělské churros a potřebuju roztavit čokoládu, ale tak aby zůstala ve formě polevy, tedy aby se dala lehce ohřát.. nebo, lze nějak čokoládu znovu roztopit v mikrovlnce (na místě kde to budu potřebovat rozpuštěné není nic jiného než mikrovlnka..) děkuiji za ratdy a tipy

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

A pročpak v mikrovlnce?Já ji dělám běžně ve vodní lázni,přidám trošinku cukru(pokud je hořká),a přiměřeně másla,konzistenci si uděláte dle toho,jak ji chcete mít hustou.:)

 

sargo*
hodnocení

0x

Smíchejte čoko na vaření se smetanou (dávám tu na vaření ve žlutém kelímku, šlehačka už mi přijde moc :)) a trocha vaječňáku taky nic nezkazí - je i potom ochotná ztuhnout, ale i se snadněji taví a řekla bych, že takhle by se v mikrovlnce nemusela spálit (doporučuji zkusitpředem) - tedy předpokládám, že ji máte na namáčení, a přitom neteče tolik. Zůstane tekutá i v hrnku, pod kterým je čajová svíčka. My do toho namáčíme ovoce :-D

 

limetka*
hodnocení

0x

Dělám polevu jedině v mikrovlnce - je to mnohem pohodlnější než vodní lázeň - dejte mikrovlnku na nižší výkon a vždy po chvíli zastavte a tavící se hmotu promíchejte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]