Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fashion TV na netu

Od: majorka* odpovědí: 9 změna:

Chci se zeptat..nevíte někdo,jestli je na netu nějaká volně přístupná online fashion TV.Děkuji za případnou odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Třeba na Radeon TV je jich dost.

softpedia.com/...

doplněno 14.03.12 11:02:

Málo jsem to zvětšil ale všechny ty stanice jsou o módě...

Fashion TV na netu
majorka*
hodnocení

A to si musím stánnout,nebo jak.Jinak děkuju za odpověď.

ahasver4*

Ano,stáhnout a nainstalovat.A ještě k tomu potřebujete VLC.Ale uvádím to jen jako možnost,třeba na netu bude něco přímo on line.Ale já nenašel žádnou.Tedy našel ale nešly.Kdyby jste se rozhodla pro instalaci,tak pak jen v okénku v pravo nahoře napíšete fashion a vyskáčí všechny,které to najde.Dám sem i to VLC,pokud ho nemáte.

slunecnice.cz/...

majorka*
hodnocení

OK.díky moc...VLC player mám.

Majorko, ukazuje se vám v tom VLC seznam TV programů?.?.? Já sem to řešil s Ahasverem přes mejl, bohužel se nám to nepodařilo dořešit.

ahasver4*

Lujs,ale tohle je trochu jiný program než ten tvůj,já fakt nemůžu přijít na to,kde je chyba.Už jsem vyzkoušel všechno.Třeba někoho napadne,proč ti to nejde...

Ahasver: Ne ne já sem právě dřív na ty TV programy používal ten VLC a ten mi asi před 10 dny přestal jít tak sem myslel jestli někdo neví jak v něm znova najít ten seznam programů.*plac*

majorka*
hodnocení

Pro ashaver4-perfektní věc,MOCKRÁT děkuji*pusa*

ahasver4*

Není větší radost,než někomu pomoci...To já děkuji!*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]