Hezký večer. Moje kolegyne a zároveň vedoucí směny se mi zda paranoidní, uráží mě že lžu a lezu ředitelce do (Y) Vše to vzniklo že jsem se po dvou letech vzdala této funkce a stále mi volá ředitelka co je zapotřebí (stokrát řečeno, že uz nemam funkci vedoucí směny, preposlane číslo nové vedoucí).Stokrát z ředitelciny strany řečeno, že jsem tam dlouho, že vim co po nas přesně chce, že ma ve me důvěru.Ja pouze předám vzkaz nové vedoucí, at si holky srovnání do latě a uz poslouchám tyhlety žvásty o tom jak jsem perfektni.Když mi zavola ředitelka, úkol musím splnit, když ho splním(pouze předám vzkaz) tak podle kolegyne je všechno špatně.Urážky poslouchám denodenne a nemusí ani být, kdyby nebyla paranoidní.Aspoň se mi tak jeví. Jak byste jednali Vy? Uz na to vážně nemám nervy, neustále se obhajovat, že to není tak jak si myslí apod.
Pěkný večer, Krkovičko. Buďte nad věcí a neničte si nervy. Vždyť Vám to za to nestojí. A pokud Vás uráží, v klidu jí řekněte, ať se k Vám chová lépe, že si nemusíte nechat všechno líbit. Svojí práci si děláte poctivě a sobře a nervy, že máte také jen jedny. Že s každým chcete vycházet slušně a chcete, aby se k Vám chovali slušně i jiní. A když je něco špatně, ať Vám ukáže, co a že to mile rády napravíte. Ale pokud jsou to jen výtky, aby Vám ublížily, pak nejsou oprávněné a nejste na ně zvědavá. Od nikoho. Vy respektujete druhé, tak ať oni respektují Vás. Držím palce, hlavně to chce klídek, opravdu a nenechat se vytočit. Na to totiž hodně lidí čeká. Tak se usmějte ještě její hlouposti a ono jí to přejde.
krkovicka*
Asi nejlepší by bylo jí říct že tomu tak je.Myslí si totiž že jí jdu po místě.Nejdu, za ty nervy co jsem měla, hlídat zda dorazí, onemocní,holky do práce, denně telefonáty ať to tam srovnám, dovolená žádná, nenavidena kolektivem.Nej funkci zpět nechci.Ale ona pořád tvrdí že ano.Nechápu jak někdo takhle muže žít.Vždyť nema nic. doplněno 12.03.12 21:10: Děkuji za vlídná slova.Pomohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.