Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovoz oblečení z UK

Od: zlinacci* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

poradil by mi někdo,kde levně nakoupím oblečení z UK.Sice nevím jak je to s dovozem,pošta asi.Ale pokud by mi ráda někdo poradil,budu ráda.Nemám v plánu to nakupovat a prodávat,ale pouze v rámci rodiny ... Děkuji za rady.

Dívala jsem se na ebay,ale nejak tomu nerozumim ani amazon.com

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, obcas nakupujeme zde:

sportsdirect.com/...

po prekroceni max. postovneho se postovne dale nezveda, ikdyby to byl balik jak dum :)

zlinacci*
hodnocení

To je to co hledám!Paráda!Jestli se ještě můžu zeptat,normálně zašlou zboží do ČR?A kolik tak to poštovné vyjde?A platíte předem?Děkujeme

Dobry den, normalne zasilaji do CR. Mrknete na stranky, kdyz tam nakoupite vetsi mnozstvi, tak se Vam to bohate vyplati. Nakupujeme i boty, jen to chce uz vedet velikost v UK.

sportsdirect.com/...

minimalne to je 14 lier, ja myslim, ze maximum bylo kolem 38 a vic uz ne, ale nepamatuji si to presne. Zmuste si ahazet zbozi do kosiku a melo by to tam jit normalne zadat. Pod tou tabulkou se i pise, ze Vam to kdyztak rozdeli do vice balicku, ale postovne zustava. Jen upozornuji, zbozi Vam tam muze casto zmizet por rukama, takze hodit do kosiku a objednat co mozna nejrychleji

doplněno 12.03.12 12:50:

Zaplatite kartou

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Čemu na ebay nerozumíte? Třeba poradíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]