To je jednoduchý - epilátor vytrhává chloupky i s kořínky, jsou to takové ty rotující pinzety. Depilátor odstraní chloupky , ale jejich kořínky zůstávají. Holení depilátorem nebolí, ale musí se opakovat častěji. Kdežto při použití epilátoru - pokud nejste již zvyklá - vidíte všechny svaté, ale efekt je dlouhodobější ...
Obávám se, že se mýlíte. Po bedlivém prostudování mnoha strojků jsem dospěl k závěru, že depilátor a epilátor je jedna a ta samá věc, která pracuje pomocí tzv. pinzet. Je ale pravda, že k některým depilátorům či epilátorům přináleží i holící nástavce. Kdo něvěří, nechť nahlédne do popisů jednotlivých strojků sem: patro.cz/...
Omlouvám se za pětku, chtěl jsem ještě něco dodat, pokud to jde, smaž si ji. Dodat jsem chtěl to, že zklamání se nedočká ten, kdo bude s jistotou vědět, zda chce epilátor (depilátor) nebo holicí strojek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.