Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi epilátorem a depilátorem?

Od: adeeelka* odpovědí: 6 změna:
Mám takový menší dotaz, pořád mi není jasné, jaký je rozdíl mezi epilátorem a depilátorem? Předem děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Slovník cizích slov říká, že první přístroj je na odstranění chloupků, zatím co druhý na odstranění chlupů a vlasů... tak si to přeber. ;)

binka*
hodnocení

0x
To je jednoduchý - epilátor vytrhává chloupky i s kořínky, jsou to takové ty rotující pinzety. Depilátor odstraní chloupky , ale jejich kořínky zůstávají. Holení depilátorem nebolí, ale musí se opakovat častěji. Kdežto při použití epilátoru - pokud nejste již zvyklá - vidíte všechny svaté, ale efekt je dlouhodobější ...
takze super zjednodusene epilator trha chloupky i s korinky, kdezto depilator = holící strojek

Obávám se, že se mýlíte. Po bedlivém prostudování mnoha strojků jsem dospěl k závěru, že depilátor a epilátor je jedna a ta samá věc, která pracuje pomocí tzv. pinzet. Je ale pravda, že k některým depilátorům či epilátorům přináleží i holící nástavce. Kdo něvěří, nechť nahlédne do popisů jednotlivých strojků sem: patro.cz/...

*smich*

ja bych to nerozmazaval a pri koupi jakehokoliv strojecku bych se mrknul jak to s temi korinky je, abych nebyl zklamanÁ :D
Omlouvám se za pětku, chtěl jsem ještě něco dodat, pokud to jde, smaž si ji. Dodat jsem chtěl to, že zklamání se nedočká ten, kdo bude s jistotou vědět, zda chce epilátor (depilátor) nebo holicí strojek... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]