Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účinnost kopřivového šamponu na mastné vlasy

Od: kopriva* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Přes 1 rok se mi poměrně dosti mastí vlasy (bude to doufám pubertou, je mi 15 let) a já si je musím mýt každý večer. Vyzkoušela jsem hodně šamponů, ale bez úspěchu. Teď jsem někde zaslechla, že na mastné vlasy zabírá i obyčejný kopřivový šampon z drogerie. Máte s ním nějaké zkušenosti, popř. s nějakým jiným šamponem na mastné vlasy? Díky moc, budu vděčná za každou radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Mám.Funguje.Víc ale funguje zábal z odvaru kopřiva rostoucí venku.Popravdě/ kopřivový šampón používám nas vytirani podlahy.
martinaa*

Zajímavé využití:) A jaký to má efekt?

krkovicka*
leskne se, provoni a nepeni.Jsem myslela ze už je to profláknutá verze... A levný, kde se hrabe mr.proper!

Kopřivový šampon je účinný, ale je dobré ho střídat ještě i s jiným.

doplněno 11.03.12 16:05:

Já osobně jsem spokojená se Schauma šampony.

des*
hodnocení

0x

Mně fungoval nejvíc Susymil,za zkoušku to stojí,ne? drokar.cz/...

kopriva*
hodnocení

Tak za zkoušku stojí všechno, na kolik je ale dostupný, kde jej seženu? Jinak díky za tip. :)

hodnocení

0x

Vyzkoušejte levnou a jednoduchou věc. Večer po umytí hlavy, si poslední opláchnutí udělejte z 1 litru vlažné vody a jednu lžíci octa. Klidně můžete oplachovat vlasy, každý den. Po týdnu uvidíte, zda se vlasy lepší. Vyzkoušená rada. Vlasy budou i silnější.

doplněno 11.03.12 16:13:

Kopřiva se používá na různé léčení neduhů. Šampon jsem nepoužívala, tak nevím. U nás se používal na vlasy, žloutkový šampon. Mastné vlasy, to je úděl, některých mladých děvčat.

kopriva*
hodnocení

Tak to ráda slyším, třeba mi kopřivový šampon opravdu pomůže. Jen nevím jakou značku, potřebuju mít jistotu, že šampon je skutečně kopřivový a ne jenom obarvený na zeleno s nějakými aromaty. Takže nějaká klasická drogistická značka? :) Díky Všem, co napsali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]