Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa spoteee

Od: magdap* odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Už jste některá vyzkoušela spoteee? Jsou to videa k běhacím pásům a na internetu to vypadá zajímavě. Jenom nevím, jak to bude fungovat v realitě? :) Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martineckas*
hodnocení

0x

čaukyyy, četla jsem o tom na lupě a pak koukala na video, momentálně jsem přestěhovaná a ještě jsem neměla šanci to zkusit. V létě se budu pohybovat v Praze, tak snad to tam bude, zatím jsem četla, že to v Praze není. To moc nechápu, protože je tam nejvíc luxusních fitness.

marcelas*
hodnocení

0x

Ahoj. Já na spotee chodím v Brně v Big1Fitness a je to paráda! Teď mi to běhání připadá mnohem lepší. Vždycky si dám jinou trasu a moc mě baví poznávat nová místa :) Vyzkoušejte ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]