Nejste přihlášen/a.
v módních slevových portálech narážím na velikosti kalhot džín udávané v jiné velikosti(40něco) když kupuji džíny vel 32 tak to je kolik?budou mi 46?děkuji
Těžko říci, každý výrobce má maličko jiné střihy a číslování... paní, u které jsem kupuji své rile, má číslování podle obvodu pasu:
25 pas 70cm (XS)... 29 pas 78-80cm (M), 31 pas 82-84cm (L), 32 pas 84-85 (L) atd...
tak to jsem z toho jelen-ono asi je zase jiné u italského číslování,já mám 31/32 a italské 46,ale jiné také 40,takže se asi nedozvím co jsem to objednala
Italské číslování je zase jiné než EU číslování nebo číslování české. Italské je vždy o něco vyšší číslo. Jinak podle toho číslování by mělo být 30 - 38, 31 - 40, 32 - 42 atd. jak už je napsáno výše.
Takžýe to jsem to objednala špatně-objednala jsem 46 a ono to bude EU číslování.Je to značka BLEFREI
Já nakupuji na Fashion Days a tam jsou denně kampaně různých značek,takže tam žádné tabulky nejsou a jak jsem psala často jsou tam normální velikosti džín,ale občas tyto které neznám a na které se etdy ptám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.