Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menecenost deprese...? Nevim co se deje!

Od: veve87* odpovědí: 2 změna:

Zdravim Vas... potrebuju poradit ... Vubec nevim, kde tkvi muj problem :-/ nevim, kde je hlavni kamen urazu ... citim se menecenna, vzdy ve vztahu.. v praci , v rodine je vse v pohode :)

..tak od zacatku : Mela jsem osmilety vztah(kde bylo vse ok), pak najednou prisel clovek, do kteryho jsem se zamilovala na prvni pohled...tak jsem opustila pritele,a byla s tim, do ktereho jsem se zamilovala...Bohuzel jsem byla zamilovna, ale nestastna...dotycny mel velkou hrdost a vysoke ego, ne ze by me ponizoval, ale nedaval mi to co se tyce chovani, citu...jako ten predchozi...Zacala jsem samoposkozovanim protoze jsem se trapila, kdyz jsem se porezala, citila jsem se lepe..:( parkrat jsem mela i uzkostne jakoby zachvaty... a tim to asi zacalo... pritel se se mnou rozesel, po dvou letech ...

...po dvou mesicich jsem si nasla novyho pritele... ze zacatku bylo vse ok, po nejake dobe jsem zacla mit stejny stav... rikala jsem si, ze pro nej nejsem dobra, ze ma urcite na lepsi... furt mi rikal jak me miluje atd... pak se se mnou rozesel s tim, ze me nikdy nemiloval... :-/ takze opet zklamana... :-/

po par tydnech jsem si nasla nynejsiho pritele, drive to byl kamarad, se kterym jsem si drive psala a docela se i bavili, kdyz jsme se potkali. Bojim se, ze se opet zklamu...Bojim se vseho, jsme spolu dva mesice, je nam spolu krasne :) Nechapu, zase se jakoby zacinam trapit...rikam si zas, ze nejsem pro nej dobra :-/ ze si urcite najde lepsi, a ja budu zase zklamana... Vcera vecer se mi stav zase podobny uzkostny stav...Lezeli jsme v posteli a ja myslela na same...svazala me myslenka, ze jsem hrozna, jak se mnou muze byt, ze si najde jinou... Byla jsem jak kamenna, ani jsem se nehla, nedokazala jsem se mu podivat do oci natoz ho polibit,,,,i kdyz jsem moc chtela, ale neslo to,a ni ho pohladit. Furt me hladil, a ptal se co se deje... a ja ne nej : Ja nevim co s se mnou deje, musim si dojit zase k psychologovi...! ja opravdu nevedela... sevreny hrdlo, jako kdbych byla dvakrat v jednoum tele - ta hodna ( co se ma rada)...a ta druha - ZLA - ktera se nema rada, ktera si rika jak sem bezvyznamna, hrozna, proste nula... v tu chvili jsem se nesnasela... Rano bylo vse ok, zas ta ,,hodna,, holka... Rano jsem se mu omluvila a zeptala , zda se nezlobi... pry se vubec nezlobi a ze mu mam vzdy rict, jestli me neco trapi...Tento vztah si chci udrzet a byt stastna...ale ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také zdravím. Veve, neodkládejte návštěvu psychologa. Nebuďte na tyto problémy sama. Jen s odbornou pomocí tyto stavy zvládnete. Máte s přítelem pěkný vztah, o svých potížích byste mu měla říci narovinu, je důležité, abyste v něm měla oporu. Nebojte se, zvládnete to spolu snáze a věřím, že se s tímto poperete a stavy úzkosti ustoupí. Víte, zklamání se bojí snad každý a někdy čím víc se člověk bojí, tím spíše se ho dočká. Pomůže Vám opravdu jen odborník, čas a podpora přítele. Nebojte, zvládnete to!

hodnocení

0x

Zdravím,Veve:)Pokud se máš alespoň trošku ráda,a to jistě máš,jinak by jsi sem nepsala,tak se co nejdříve odeber k psychiatrovi!Tvé úzkosti a sebepoškozování by mohly vyústit v daleko horší fázi,vím,o čem mluvím!Potřebuješ akutně medikamenty,které Ti psycholog nenapíše!Jsi duševně nemocná,ale neboj,není to na blázinec,zatím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]