Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk ze třídy o mě zřejmě nestojí

Od: elis* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, v mé třídě(8 třída ) je kluk, do kterého sem se zamilovala on to ví já mu to už dávno řekla ale on mě odmítá ale ne takovím normálním způsobem ale třeba na fb atd a já mám pocit že když budu čekat že mě bude chtít... Taky mám pocit žeje to ještě takový neviný kluk ale on tak nevypadá...v hodinách na sebe koukáme ale určitě to nic neznamená...Pak tam jednu roli hraje taki jeho kamarádka od děství, která ho má ráda ale jako kamaráda a nikdy bi s ním nehodila ale on ji asi chce, ale ona mu to neřekne že ho nechce...Ona je taková koketka a pokaždý když máme spojený hodiny tak ona sedí vedle něho a smějí se spolu baví se ona ho přátelsky objímá a to mě vadí a někdy se mi z toho chce brečet...Nevím co mám dělat, jak mu to mám prostě vysvětlit že bez něho to nejde... Pozvat ho někam je divný. Mám takový pocit že třeba až já zase nebudu moc chtít bude chtít on a já budu tak hloupá a začnu s ním chodit...Já ho tak strašně Miluju... poraďte =(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, Elis. Pokud Ti vadí vidět toho chlapce v přítomnosti jiné dívky a zraňuje Tě to, pak je to nejspíš žárlivost, která v Tobě dřímá. Není se co divit, když jsi do toho chlapce zamilovaná. Pokud nejeví on zájem o Tebe a Ty o něj tak moc stojíš, zkus ho něčím zaujmout. Probudit v něm zájem třeba tak, že se staneš oblíbenou pro druhé. Třeba také začne trošku žárlit a popostrčí ho to směrem k Tobě. Zřejmě ho láká typ dívek, okolo kterých je živo. Tak se snaž být oblíbenou a nepostradatelnou. Nedávej mu najevo, že Tě zajímá. Zaujmi odmítavý postoj a lhostejnost. Třeba mu nedělá Tvůj zájem nyní dobře, ale začne se zajímat, když budeš vykazovat nezájem o jeho osobu. Někdy pravý opak chování si dovede získat pozornost a přízeň. Tak to zkus, nic neriskuješ. Přeji Ti, aby to vyšlo a pokud ne, tak ať to vyjde s jiným kamarádem třeba.;)

elis*

Děkuji, to opravdu vyzkouším...=)

jumba

Přesně tak, kapkanaděje. Kluk nemá moc rád, když kolem něj krouží holky a vyloženě se vnucují. Víc ho zajímá holka, která o něj nemá zájem. To na kluka působí jako červená barva na býka. Navíc, když je pro něj pěkná a zábavná, přátelská, není ufnukaná. Ale nepomůže nic, když ten kluk,holka, nemá zájem. Nejsi třeba jeho typ.

Když mu budeš říkat, že to nemůžeš bez něj vydržet a vnucovat se, tak Tě brzy někam pošle, nebo budeš pro smích. Když bude mít zájem, tak přijde sám, když né, tak se musíš s tím smířit. Ani kluk nic nenadělá, když některá dívka o něj nestojí, musí vzít zpátečku.

martinaa*
hodnocení

0x

Jako jak tě odmítá nenormálně na FB? To moc nechápu.

Pokud ti řekl, že zájem nemá a odmítá tě (což značí, že tě odmítnul víckrát), tak ti nezbyde, než se s tím smířit. A čím víc do něj budeš klavírovat "bez tebe to nejde" podobně, tím víc tě bude odmítat, protože klicu v tomhle věku nesnáší dolízání a vnucování se.

Já se s kamarády taky objímám, to nezměníš, ani kdybys s ním nakrásně chodila, prostě kamarádi mají v životě svoje určité místo. Nikdy se nesnaž změnit kluka, odtrhnout ho od kamarádů.

Kolikrát už jsi ho pozvala a kolikrát odmítnul? Jestli víc, než 3x, tak to ani znova nezkoušej.

elis*

Víte,já do něj vůlbec neklavíruju... Taky vím že se nemám vnucovat to taky nedělám.A smířit se stím, Vy si asi myslíte že já sem takovej tip holky , no prostě dámička.Ale já sem úplně jiná a přemoct se říct mu do očí že ho mám ráda a zeptat se ho jestli u něho mám šanci, trvalo dost dlouhou dobu. Jsem strašně stidlivá...Já ho miluju... Vím že si určitě říkáte v duch kolik mám let a že to nic neznamená ale byla jste v mým věku a určitě víte o co jde... A nepozvala jsem ho nikdy nikam...jak už jsem psala jsem strašně stidlivá = /...

martinaa*

Nezkoušej uhodnout, co si myslím, když mě neznáš:) A klidně mi tykej. Nevím, co má společného smířit se se stavem věci to, že bys byla dámička. To spolu přece vůbec nesouvisí. A věř, že to není tak dávno, co mi bylo 14 let a já byla strašně zamilovaná do vlekaře na horách, kam jsme jezdili. Žil i v našem městě a když jsem ho potkala, úplně jsem se rozklepala a zrudla. NIkdy jsem ze sebe nedostaa ani slovo, taky byl o dost starší, a po dlouhé době jsme se potkali na nějaké akci, potykali si a normálně si popovídali jako dospělí lidé. Sice už má ženu, ale pořád to bude moje první velká platonická láska:)

Napsala jsi, že tě odmítá (což znamená, že je to delší dobu), proto jsem pochopila, že ses ho ptala víckrát. Pokud ses ptala jen jednou a byla odmítnuta, tak se možná stydí taky on, před kamarády, co by tomu řekli atd. Jak tě odmítnul - slušně, nepříjemně?

buss
hodnocení

0x

C'estla vie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]