Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jsem kluk 15 let a poradil by mi někdo nějaký připravek v lékárně (levný) ale učinný na akné? děkuji
Vykašlí se na přípravky z lékarny.Jsou drahý a nepomáhaj.Jdi ke kožnímu, předepíše ti spolehlivý mastičky na který se moc nedoplácí.Po pár týdnech se ti pleť zlepší a ještě dost ušetříš.Přípravky z drogérií nepomáhaj a dáš za ně plno peněz za návštěvu doktora + za recept + za doplatek na mastičky nedáš víc jak 100 Kč a pomůže ti to.Mluvím z vlastní zkušenosti.V tvém věku jsem měl akné po celým obličeji, zkoušel jsem všechno možný.Dva roky jsem se s tím pral.Nakonec jsem šel za kožním a po pár týdnech se to začalo zlepšovat.Po několika měsících se po akné neměl ani stopy.A to sem měl těžkou formu akné, pokud ho máš málo, bude to rychlejší
Tak me nepomohl ani doktor ani drogeria a ani masticky a pasticky z lekarny. Nikdo a nic mi nepomahalo, az po 22 letech jsem prisla na to, ze me se akne dela, cokoliv snim z mouky (mozna i ryze, nebo brambory). Ze zacatku me puberty mi taky vsichni rikalli to je hormonalniho puvodu, z toho vyrostes, a ja kvetla pubertou jeste 10 let po porodu synka. Tim jak jsem silne omezila moucne vyrobky, tak az po 2 letech by videt rozdil (do te doby si me kazdy prohlizel ja opici, co ze to mam na obliceji, a proc s tim nic nedelam, strasny
). Dva roky jsem nekde na navstevach trvach treba chlepbicky jedla, ale doma uz ne. a az po 2 letech jsem mela plet cistou. Bojim se jist, vsechno kde jsou nejake skroby nebo mouka. Jenze ryzi a bramborama se pripravuji o hodnotne vitaminy. Tim, ze nejim mouku, by to mozna takovy problem nebyl. Jsem ted spokojena a nepotrebuju ani doktora ani lekarnu ci drogerii
. O plet se taram jako kazdej jinej. Nepouzivam uz nic, zadne pletove vody, ci masky. Sem tam se namazu niveou. To je vse. Tim nechci rict, aby jsi prestal jist, jen jsem rekla svou zkusenost. Bude to chtit doktora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.