Nejste přihlášen/a.
Boleli Vás také během těhotenství zuby? (zejm. v 1. třetině) Já jsem 8 týdnů a bolejí mě zuby.Čekám druhé mimi, při 1. jsem to neměla. Zuby mám jinak úplně v pořádku, měla sem je kdysi dost zkažené,ale dnes jsem 100% vyléčená ze zubních kazů a z paradentozy. ptám se proto,že to také zatím do jisté míry můžou být hormony,, prožívám asi totéž období jako všechny maminky, jen jsem už hodně na začátku měla deprese a dnes skoro pořád spím a jsem šíleně unavená
:D
0x
Dobrý večer, Bibi.
Pamatuji si, že mě bolelo snad úplně všechno i zuby. Nevím, jestli bolest zubů ovlivňují hormony, spíše bych řekla, že je to celková únava a vyčerpání. Také jsem měla tendenci pořád spát a odpočívat, ale nepomohlo to. Naopak. Osvědčila se mi mírná aktivita, třeba procházka, nějaká domácí činnost - hodně jsem pletla a šila. Pokud to Váš zdravotní stav dovolí, únavě se tolik nepoddávejte. Hlavně choďte brzy spát večer (třeba teď už je celkem pozdě
) . Vyspíte-li se v noci, nebudete přes den tolik unavená. A bolest zubů pro jistotu, pokud nepoleví, konzultujte se zubním lékařem. Přeji Vám zdravé miminko.
0x
Je tu velký ale(!).Každý zubař Vám potvrdí že bolení zubů je ze stresu.Sama víte,že když nám je ouvej čelist nebo zuby bolí a To je můžete mít zdravé.Takže méně nervů přeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.