Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co nosíte doma?
Chci se líbit manželovi a skoncovat s tepláky, nevím čím pohodlným a nemačkavým bych je nahradila. Domáci kalhoty, co vypadají jako pyžamo se mi taky nelíbi.
Já jsem si postupně nakoupila několikery sametové sultánky v různých barvách,jsou velmi příjemné,pohodlné a vypadají i velice pěkně,nemusíte se stydět,k tomu pěkná,bavlněná trika barevně sladěná,a budete se jistě líbit)
Někdy doma nosím bavlněné šaty, případně triko až pod zadek a legíny, většinu času ale nosím triko a tepláky, nebo jen dlouhé triko. Vždycky jsem to řešila ze začátku nového vztahu a vždycky jsem zjistila, že se mužům, alespoň těm mým, líbilo nejvíc to velké pánské xxxxxxxl tričko
V létě taky nosím šaty, nebo sukni, no pánske triko xxxl si já dovolit nemůžu při mých 160 cm a prsech čtyřkách, vršek jedině obtažený.
100 lidí,sto chutí,já mám ráda bavlněné,elasticke kraťasy nad kolena AGI,nejsou drahé a preferuji bílou a šedou barvu,k tomu volnější barevná trika.Nejsou vhodné pro ženy,co mají zlozvyk otírat si ruce o zadek! Viz.moje sestra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.