Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domáci kalhoty

Od: sasanka* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, co nosíte doma?

Chci se líbit manželovi a skoncovat s tepláky, nevím čím pohodlným a nemačkavým bych je nahradila. Domáci kalhoty, co vypadají jako pyžamo se mi taky nelíbi.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já jsem si postupně nakoupila několikery sametové sultánky v různých barvách,jsou velmi příjemné,pohodlné a vypadají i velice pěkně,nemusíte se stydět,k tomu pěkná,bavlněná trika barevně sladěná,a budete se jistě líbit:))

Já doma nosím legíny a trika. Protože je to pohodlné. ;)

mari1
Muzete prosim fotku tech kalhot?to jsou ty s tim nizkym sedem nebo jen siroke nohavice?diky
mari1
To bylo pro wamp..
sasanka*
hodnocení

Ty sultánky jsou skvělý nápad, to si pořídim.

hodnocení

1x

mě se nejvíce moje žena líbí doma v čím se cítí nejpohodlněji, což jsou pyžamo, nebo vyrýsované tepláky na jejích půlkách

askmenow*
hodnocení

1x

Někdy doma nosím bavlněné šaty, případně triko až pod zadek a legíny, většinu času ale nosím triko a tepláky, nebo jen dlouhé triko. Vždycky jsem to řešila ze začátku nového vztahu a vždycky jsem zjistila, že se mužům, alespoň těm mým, líbilo nejvíc to velké pánské xxxxxxxl tričko :-D

sasanka*
hodnocení

V létě taky nosím šaty, nebo sukni, no pánske triko xxxl si já dovolit nemůžu při mých 160 cm a prsech čtyřkách, vršek jedině obtažený.

askmenow*

Nemáme zas tak rozdílnou postavu, dle vašeho popisu. Nenechte se svazovat představami, co si můžete a nemůžete dovolit. Naopak proto, že jsem malá, mám ráda velká pánská trika. Jsou mi skutečně velká, skutečně pohodlná... jsou to prostě takové šaty.

hahanaj*
hodnocení

0x

nosím džíny ...přijde mi to normální -aspoň se nemusím jít bát otevřít ,když někdo zazvoní

claire*
hodnocení

0x

Legíny nebo padnoucí, kvalitní tepláky- mám ráda obtažené, ale pohodlné oblečení. Myslím, že manželovi se stejně budete nejvíce líbit bez kalhot ;)

smilest
hodnocení

0x

taky nosím jeans nebo chodím v delším tričku. jinak se dají koupit pěkné kalhoty .

imrous*
hodnocení

0x

Jako zdravej chlap jsem pro triko xxxl.*palec*

hodnocení

0x

100 lidí,sto chutí,já mám ráda bavlněné,elasticke kraťasy nad kolena AGI,nejsou drahé a preferuji bílou a šedou barvu,k tomu volnější barevná trika.Nejsou vhodné pro ženy,co mají zlozvyk otírat si ruce o zadek! Viz.moje sestra.*smich**smich*

lidus*
hodnocení

0x

Nosím ráda domácí šaty, teď v zimě leginy a delší tričko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]