Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je Postinor volně prodejný?

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:
Dobre ráno.Není tomu tak dávno, co jsem tady zahlidla odpověd ze je Postinor volně prodejný na obč.průkaz..., co je na tom pravdy? Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, je volně prodejný, ale je právě podmíněn osobním odběrem.
zbozi.cz/...

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ahoj Krkovičko, postinor je volně prodejný na občanku. Nevím ale, jestli jej lze dostat v každé lékárně. Když jsem potřebovala modafen na chřipku o víkendu, šla jsem do jediné otevřené lékárny u nás a modafen mi neprodali. Prý nejsou v nějakém on-line systému, aby mohli takové léky prodávat. Tak nevím.

martinaa*

Tak to je "hustý"... volně prodejný přípravek, který drasticky zabrání početí. Ježkovy voči.

krkovicka*
hodnocení

No, ale i pomůže aby dítě nepřišlo na svět, kdy rodiče mu nemají co nabídnout.
Nepotřebuji ho.Chránila bych se jinak.Uvažuji ho koupit do foroty ;)
martinaa*

Nee, tak jsem to nemyslela:) Jen byl pouze na předpis, a tak bych to nechala:)

cocinkamichalka*

Mě to nevadí, že je volně prodejný, "na občanku". Sehnat gynekologa o víkendu, svátku atd. je leckde problém. Ale myslím si, že by měla být dostatečná osvěta (což zatím nevidím) a myslím, že spousta mladých hloupých holek si bude myslet, že to nahrazuje antikoncepci. Přitom to absolutně rozhodí cyklus a má spoustu vedlejších účinků... Ano, pokud selže kondom nebo jiná antikoncepce, je Postinor OK...

krkovicka*
hodnocení

Myslim si ze mladším holkam bude vadit vysoká cena.

A právě ta vysoká cena je možná ten důvod, který je povede k větší zodpovědnosti v sexu. Než velké peníze za Postinor, tak se raději chránit předem, aby k tomu nedošlo. ;) Jaga.

prinnska
hodnocení

0x

Spostu informací o Postinoru naleznete také v jeho příbalovém letáku - pribalove-letaky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]