Nejste přihlášen/a.
Potkali se dva Skoti a ten jeden shání prezervativ k zapůjčení, že mu manželka odjela do lázní a on přece nebude utrácet. Ten druhý mu ho zapůjčí po slibu, že bude vrácen ve stejné podobě, nezničen. Po čase se potkají a první se omlouvá: Vypral jsem ho, pověsil, ale přišel vítr a sebral ho. Duhý Skot zapláče: Příteli, nevíš, co jsi učinil. To nebyl můj, byl klubový!
Jako příklad. Je to už skoro 50 let, žila u nás na vsi rodina. S jejich dětmi jsme kamarádili a jak už to bývá, občas jsme zabrousili i k nim domů. V kuchyni nad kamny na dřevo měli takový dřevěný sušák se 6 hůlkami. A pokaždé se tam sušill jeden až několik kondomů. Pěkně navlečené na těch hůlkách. Tehdy jsem nevěděla, co to je. Dneska to vím. A také už vím, proč asi ta rodina měla 8 dětí, i když kondomy používali. Ale jaké! Jaga.
Určitě, použít se dá! Jako puberťáci jsme je plnili vodou a házeli z vížky na zem a bavili se tím, jak se to rozprskne. Víš kolik se do něj vejde (třeba) vody?
Ale jako spolehlivý bych ho k jeho původnímu účelu asi raději nepoužil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.