Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím o radu, kde se dá koupit monitor dechu pro miminko a jaký je nejlepší?
Děkuji
Na internetu nebo v každém obchodě pro mimina a kupte rovnou i chůvičky je to super věc, monitor dechu používala dcera do roka vnučky, pak vnučka začala z postýlky sama vylézat a v noci ječel monitor. Chuvky jsou super i v paneláku-dítě spí v pokojíčku a rodič v ložnici má chuvku a ví když je potřeba jít za dítětem.
doplněno 01.03.12 09:33:Dcera má dvoudeskový Babysen (tak nějak) asi za 2 500 a byla spokojená.
My máme doma Bybysense, zapůjčený z porodnice. A v porodnici jsme měli tento mall.cz/... (ten se mi zdál být lepší). Ale abych pravdu řekla, stejně monitor dechu nevyužívám, dítě má reflux, stále blinká, takže spí s námi v posteli. Doma mi navíc vadilo, že ten Babysense monitor dechu stále bliká, to mě prostě rozčilovalo.
Taky doporučuji monitor dechu Nanny.
1) Máme s ním vlastní zkušenost - dobrou.
2) Je to český výrobce (firma Jablotron).
3) Výrobce nabízí, že pokud se Vám do 3 let od zakoupení přístroje narodí druhé miminko, přístroj "zkalibruje" a prodlouží záruku na další dva roky.
4) Cena byla min. stejně výhodná jako u jiných monitorů dechu.
doplněno 01.03.12 10:20:S tou zárukou si to ještě radši ověřte u prodejce. Tato nabídka byla v době, kdy jsem chůvičku kupovali, tj. prosinece 2010.
Odkud jste?
doplněno 01.03.12 10:18:Lze koupit třeba zde nanny-cz.com/... nebo zde chuvicky.heureka.cz/... naleznete různé prodejce.
Distribuční síť Jablotronu si můžete zjistit zde jablotron.cz/...
Aby to bylo obojí v jednom? Monitor budete používat v lepším případě pár měsíců, chůvičku léta a ještě i na cestách. I kdyby to šlo, nedělejte to (ale myslím, že taková možnost ani není). A jestli bydlíte na sídlišti, volte chůvičku s velkým množstvím kanálů. Dá vám víc práce najít nějaký neobsazený.
V Brně byste mohla koupit třeba tady:
Jaroslav Stejskal
Antala Staška 30
613 00 Brno
tel, fax: 545 210 562
mob: 721 146 140
Monitor a chůva v jednom se dá taky pořídit. Např. srovnanicen.cz/...
Nemám s ní osobní skušenosti, takže doporučit nemohu.
V Brne je rada mist, kde se da koupit. Kdyby jste preci jen chtela bazarvy, tak ten nas se ted vali nevyuzity doma (v Brne)
Jestli nemáte rizikové dítě, kupte si za ty peníze raději něco pro radost Jinak též je docela dobrá možnost si ho vypůjčit - na tu chvíli je ta částka sympatická a neleží vám pak další věc doma. Někde je možnost v porodnicích, existují pak i extra půjčovny.
Pálenka: já být výrobce, taky se jistím jak se dá (a snažím se zvyšovat si kšeft jak se dá - ono prodávat věci, které ve skutečnosti potřebuje jen minimum rodičů a jen krátkou chvíli, pak dá marketing nějakou práci). Možná i záleží na typu půjčovny, jestli to nejsou flinkové - jsem k nim vstřícnější, protože s nimi mám jenom výborné zkušenosti.
Asi bych do bazarového našel viz upozornění výrobce:
Důležité upozornění: Výrobce nedoporučuje koupi nebo pronájem již používaného zařízení či jeho koupi v bazaru. V případě nešetrného zacházení s Nanny může dojít ke snížení citlivosti snímací podložky s vážnými následky.
Půjčení z nemocnice bych bral, pokud je zařízení pravidelně servisováno.
doplněno 01.03.12 10:34:Ano, je to asi také tah prodejce k vyšším prodejům, ale nějakou pozornost bych tomu přece jen přikládal. Spousta lidí si řekne, že to kdysi nebylo a taky žijeme, atd. OK, každého věc. Pravděpodobnost SIDS je malá, ale ... Pokud to tedy rodiče finančně nazatíží, proč toto riziko nesnížit?
Zkutecne to je spis o pohodu rodicu, aby s evyspali a nestresovali, ze jejich malicke miminko mozna nedycha. Par alesnych poplachu jsme meli, ale take jeden skutecny, takze se nam investice vyplatila. Jinak by jsem nebral ten kombinovany presne z duvodu toho, ze se potom neda odpojit na chuvicka a pouzivat samostatne, jestli to jde, tak je to OK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.