Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor dechu, který je nejlepší?

Od: kasandra70* odpovědí: 19 změna:

dobrý den, prosím o radu, kde se dá koupit monitor dechu pro miminko a jaký je nejlepší?

Děkuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Na internetu nebo v každém obchodě pro mimina a kupte rovnou i chůvičky je to super věc, monitor dechu používala dcera do roka vnučky, pak vnučka začala z postýlky sama vylézat a v noci ječel monitor. Chuvky jsou super i v paneláku-dítě spí v pokojíčku a rodič v ložnici má chuvku a ví když je potřeba jít za dítětem.

doplněno 01.03.12 09:33:

Dcera má dvoudeskový Babysen (tak nějak) asi za 2 500 a byla spokojená.

Pro batole je to uz myslim zbytecne, my jsme ho prestali pouzivat cca po 1/2 roce. Riziko je u malych miminek, u vetsich deti se domnivam, ze je minimalni

hodnocení

2x
Dobrý den, Kasandro. Kupují se v prodejnách elektro. mrkněte se na stránky www.mimino.cz/diskuse/vybava/jaky-monitor-dechu/ . Tam je diskuze maminek, která Vám může pomoci při rozhodování.

hodnocení

0x

Na chůvičku a monitor dechu se koukněte do Heureky. Je jich tam mnoho a v různých cenách, současně s kritickým vyjádřením zákazníků.;) U mladšího vnoučka monitor dělal kravál 3x v noci. Všichni jsme byli rádi, že malý na monitoru leží. A chůvičku mladí používali ještě dlouho potom na dovolených.

hodnocení

0x

Dobry den, meli jsme nejaky levny a bez problemu. Myslim, ze vsechny vyrobky vyhovi, jen pozor na bazarove zbozi, mohli by mit zkorodovane spoje a podobne.

eulalie*
hodnocení

0x

My máme doma Bybysense, zapůjčený z porodnice. A v porodnici jsme měli tento mall.cz/... (ten se mi zdál být lepší). Ale abych pravdu řekla, stejně monitor dechu nevyužívám, dítě má reflux, stále blinká, takže spí s námi v posteli. Doma mi navíc vadilo, že ten Babysense monitor dechu stále bliká, to mě prostě rozčilovalo.

jaja12

Nanny jsme měli jak v porodnici tak potom doma - spokojenost. Akorát když jsme mimi vyndali z postýlky a šli ho přebalit, tak to dělalo kravál (zapomínali jsme ho vypnout ;)

01.03.12 09:51
hodnocení

0x

palenka*
hodnocení

0x

Taky doporučuji monitor dechu Nanny.

1) Máme s ním vlastní zkušenost - dobrou.

2) Je to český výrobce (firma Jablotron).

3) Výrobce nabízí, že pokud se Vám do 3 let od zakoupení přístroje narodí druhé miminko, přístroj "zkalibruje" a prodlouží záruku na další dva roky.

4) Cena byla min. stejně výhodná jako u jiných monitorů dechu.

doplněno 01.03.12 10:20:

S tou zárukou si to ještě radši ověřte u prodejce. Tato nabídka byla v době, kdy jsem chůvičku kupovali, tj. prosinece 2010.

kasandra70*
hodnocení

děkuji, a kde se dá zakoupit a kolik stojí?

palenka*

Odkud jste?

doplněno 01.03.12 10:18:

Lze koupit třeba zde nanny-cz.com/... nebo zde chuvicky.heureka.cz/... naleznete různé prodejce.

Distribuční síť Jablotronu si můžete zjistit zde jablotron.cz/...

kasandra70*
hodnocení

Jsem z Brna

doplněno 01.03.12 10:27:

a dá se zakoupit dohromady monitor dechu a chůvička?

sargo*

Aby to bylo obojí v jednom? Monitor budete používat v lepším případě pár měsíců, chůvičku léta a ještě i na cestách. I kdyby to šlo, nedělejte to :) (ale myslím, že taková možnost ani není). A jestli bydlíte na sídlišti, volte chůvičku s velkým množstvím kanálů. Dá vám víc práce najít nějaký neobsazený. :)

palenka*

V Brně byste mohla koupit třeba tady:

Jaroslav Stejskal
Antala Staška 30
613 00 Brno

tel, fax: 545 210 562
mob: 721 146 140

Monitor a chůva v jednom se dá taky pořídit. Např. srovnanicen.cz/...

Nemám s ní osobní skušenosti, takže doporučit nemohu.

V Brne je rada mist, kde se da koupit. Kdyby jste preci jen chtela bazarvy, tak ten nas se ted vali nevyuzity doma (v Brne)

sargo*
hodnocení

0x

Jestli nemáte rizikové dítě, kupte si za ty peníze raději něco pro radost ;) Jinak též je docela dobrá možnost si ho vypůjčit - na tu chvíli je ta částka sympatická a neleží vám pak další věc doma. Někde je možnost v porodnicích, existují pak i extra půjčovny. :)

doplněno 01.03.12 10:27:

Pálenka: já být výrobce, taky se jistím jak se dá (a snažím se zvyšovat si kšeft jak se dá - ono prodávat věci, které ve skutečnosti potřebuje jen minimum rodičů a jen krátkou chvíli, pak dá marketing nějakou práci). Možná i záleží na typu půjčovny, jestli to nejsou flinkové - jsem k nim vstřícnější, protože s nimi mám jenom výborné zkušenosti. :)

palenka*

Asi bych do bazarového našel viz upozornění výrobce:

Důležité upozornění: Výrobce nedoporučuje koupi nebo pronájem již používaného zařízení či jeho koupi v bazaru. V případě nešetrného zacházení s Nanny může dojít ke snížení citlivosti snímací podložky s vážnými následky.

Půjčení z nemocnice bych bral, pokud je zařízení pravidelně servisováno.

doplněno 01.03.12 10:34:

Ano, je to asi také tah prodejce k vyšším prodejům, ale nějakou pozornost bych tomu přece jen přikládal. Spousta lidí si řekne, že to kdysi nebylo a taky žijeme, atd. OK, každého věc. Pravděpodobnost SIDS je malá, ale ... Pokud to tedy rodiče finančně nazatíží, proč toto riziko nesnížit?

Zkutecne to je spis o pohodu rodicu, aby s evyspali a nestresovali, ze jejich malicke miminko mozna nedycha. Par alesnych poplachu jsme meli, ale take jeden skutecny, takze se nam investice vyplatila. Jinak by jsem nebral ten kombinovany presne z duvodu toho, ze se potom neda odpojit na chuvicka a pouzivat samostatne, jestli to jde, tak je to OK

lidus*

Rizikové dítě? SIDS nemůžete nikdy předvídat, některé dítě se jen zapomene nadechnout. Půjčovna je drahá věc-150-200 kč na měsíc tedy-min. 1 800 za rok. To při troše hledání za tu cenu budete mít monitor vlastní. Nejsem sice zastánce mít vše ale zrovna zde bych nešetřila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]