Nejste přihlášen/a.
Hezký den, jak odstraním černou skrvnu od řasenky z kalhot, jejichž materiál je velmi podobný montérkám? Bohužel je nemohu vyprat, ještě je dnes potřebuji, a vodou a mýdlem (ani pracím práškem) to moc nepustilo.
Děkuji
Pěkný den. Pokud máte doma wanish, (skvrn a špíny se zbavíš) tak to zkuste tím...Pokud není po ruce, vyzkoušejte na skvrnu jar.
Není zač, snad se zadaří.
Děkuji, jar mě nenapadl
Čistila jsem práškem na praní a vypadá to, že v tom místě pustila barva z kalhot Bezva.
Teda já náhodoudou klikla na dvě otázky, bez přemýšlení, a vidím, že ty Vaše kalhoty z materiálu podobnému montérkám, prodělávají těžké zkoušky. Skrvny od řasenky a a sprška oleje...
Řasenka se díkybohu vyprala, sice jak jsem ono místo drhla, tak je světlejší, ale to se přežije. A víte, že když jsem se líčila, tak jsem si říkala - doufám, že mi ta řasenka nespadne na nový kalhoty
A oleje jsem si všimla až dneska po tom vyprání a celkem mě to štve...kalhoty jsem kupovala na brigádu, mezi lidi, tam nemůžu chodit špinavá. Někdo mi je prostě nepřeje (anebo proč v nich já blbec vařím)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.