Nejste přihlášen/a.
prosímvás když je přítelkyně těhotná a nechceme to ještě to dítě tak jaké jsou prášky nebo něco tak aby to zabránilo těhotenství a aby dítě nebylo...vím je to ryzikové ale dítě nechceme prosím moc děkují
prášky jsou většinou do 3 dnů od početí. Ať jde Vaše přítelkyně ke gynekologovi a poradí se s ním.
doplněno 28.02.12 17:04:a samozřejmě není vůbec jisté že těhotná je, takhle brzo žádný těhotenský test spolehlivě nefunguje
Ještě jsem neslyšel o ženě, která by věděla po čtyřech dnech od početí, že je těhotná.
Nejste jediný...
1/ 4 - 10 dní těhotenství mi připomíná Shakespeara: Mnoho povyku pro nic! To přece ještě nemůžete nic vědět a činit závěry!
2/ vůbec se mi nelíbí Vaše formulace: ..aby dítě nebylo... kdyby před X lety stejně uvažovali Vaši rodiče, dneska byste tu nebyl ani Vy. Zplodit nový život - to je zodpovědnost. A velká.
3/ Když si s přítelkyní užíváte a rodinu dosud neplánujete, proč nepřistupujete zodpovědně k antikoncepční ochraně? Ať už ze strany muže či ze strany ženy? To by mělo být pravidlem předem a ne se pak zbavovat počínajícího života. Je to velký zásah do ženina torganismu. O tom by Vás poučil nejlépe lékař, co použít.
4/ Pokud bude partnerka skutečně těhotná a plodu se zbavíte, už nikdy nemusí v budoucnu otěhotnět či plod donosit. Není to jen takové bu bu bu, znám několik podobných párů a jsou buď bezdětné, nebo dítě adoptovali. Čím dál víc párů dnes už nedokáže zplodit potomka. Chcete se přidat k nim?
Proto to vidím tak, že je třeba k pohlavnímu styku přistupovat naprosto zodpovědně, a ne tak, jak přistupujete Vy. Je to nehoráznost od vás obou. Jaga.
doplněno 28.02.12 19:06:Promiňte: do ženina organismu. Omlouvám se za překlep.
Proč nechcete ještě dítě?Jste moc mladí? Nemáte kde bydlet? Ona nebrala snad antikoncepci? V krajním případě pouze interupce asi 3000,- a více,ale to nevím přesně,to vám řekne gynekolog.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.