Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jaký máte názor na přístrojovou lymfodrenáž? Nohy a břicho.Neočekávám zhubnutí,ale je pravda,že se rozproudí ,,lymfa,,odejde část špatných látek z těla a urychlí se metabolismus? Nyní je na Slevomatech 30 minut.lymfomasáž za 89,-mám ji párkrát zkusit nebo to jsou jen zbytečně vyhozené peníze a mám jít raději jezdit na kole? ) Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den. Názory budou možná různé. Za sebe říkám - vyhozené peníze. Efekt opravdu žádný. Takže to kolo Vám udělá větší službu. Pěkný den.
ruze. Za sebe vřele doporučuji . Měla jsem úraz a následovala tromboza. Poraněnou nohu jsem měla jako konev
. Na zdravé noze bota velikost 39, ta poraněná se mi nevešla do 41
. Chodila jsem na lymfodrenáže a mě to velmi pomohlo. Nejen na tu nohu, ale celkově jsem se cítila lépe. Nyní na ně chodí dcera, po porodu hodně zhubla a vůbec se chce dát trošku do kupy. Je také spokojená s výsledky.
Tak, teď jsem Ti nasadila brouka do hlavy, viď? No, pravda je, že tady v lázních používají tyto drenáže v rámci léčebných procedur. Tak asi něco na tom bude. Ale to hubnutí asi není tak výrazné. navíc hodně záleží na obsluze, jestli před vlastní drenáží patřičně uvolní lymfatické uzliny. To když neudělá kvalitně, tak je drenáž na nic. A pak jsem se setkala s tím, že někde drenáž dělají třeba jen 10 minut. Tak to je taky k ničemu
Lymfatickou masáž (přístrojovou) jsem zkusila několikrát. Je to velmi příjemné, ačkoliv ten přístroj dělá docela randál. Aby byly vidět výsledky, musí to být kvalitní ruční masáž a několikrát za sebou opakovaná v určitých intervalech. Mělo by to pomoci při očistě těla (nutno dodržet pitný režim) a při "pomerančové kůži". Osobně bohužel nemám odzkoušeno.
Dobrý den, velice záleží na jakou přístrojovou lymfodrenáž chcete chodit. Na trhu je mnoho "lymfodrenážních nohavic", měla byste si ale vybrat ty, které mají 24 komor. U těchto nohavic masážní vlna simuluje masérovi ruce dokonale, vzhledem k tomu, že přístroj nafukuje hned 3 komory najednou a jednu vyfukuje, masážní vlna není nikde přerušena. Přístroj během procedury pracuje pod tlakem, který je nastaven - neunaví se, tudíž je vaše zaplacená hodina využita do poslední minuty. Z vlastní zkušenosti mohu vřele doporučit. Jako většina mladých žen mám zanesený lymfatický systém, a to hlavně díky antikoncepčním práškům, nedodržování pitného režimu, špatné životosprávě a stresu. V srpnu mi otékala levá noha, a tak jsem se rozhodla zkusit lymfodrenážní přístroj Ballancer. Po měsíci jsem se nechala ve studiu přeměřit a měla jsem překvapivé výsledky - 3 cm dole v problematických partiích. Odvodnila jsem se, noha mi přestala otékat a já se cítím mnohem zdravěji. Nenechte se odradit negativními komentáři, každý člověk je jiný a každému pomáhá něco jiného. Když nic jiného, příjemně si zarelaxujete a budete mí hladší pokožku.
Přeji příjemné zážitky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.