Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit černých teček na nose?

Od: andyr* odpovědí: 4 změna:

Ahoj holky, mám takový problém, mám na nose ale i na bradě a na čele hodně "černých teček" a nevím jak se jich zbavit. Denně používám čistící emulzi (nyní mám ExfoBrusher od Garnieru) a obden peeling (taky Garnier, speciálně proti černým tečkám) ale vůbec to na ně nepomáhá, zato na ´normální beďary´ v pohodě jo. Zkoušela jsem i jiné značky, třeba Niveu, Clean&Clear, Synergen... Nic mi nepomohlo. Vím, že se nemaj vymačkávat, ale docela hodně mi vadí, poradíte prosím jestli s tím máte zkušenosti a jak jste to řešili?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahojky. Zanechte experimentů a zajděte si za kosmetičkou. Uvidíte, jak Vám to prospěje. A také Vám poradí, co můžete pro svoji pleť dělat.

ahasver4*
hodnocení

0x

Jak jednoduché...Měl jsem jich plno.Jednou si tak říkám,proč by chlap nemohl jít na kosmetiku?Sice jsem tam byl dvě hodiny ale pohoda.A od tý doby po problému,tečky už se neukázaly...Hurá!:)

andyr*
hodnocení

Super, moc moc děkuju, poohlídnu se po nějaké kosmetičce :))

eyw
hodnocení

0x

Taky se můžeš vyprdnout na to cpát nějaké kosmetičce prachy a začít čistit tělo. Pleť nebudeš mít nikdy úplně čistou, dokud nebudeš mít čisté také střevo. GL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]