Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mletá káva z IKEA

Od: napa odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s nákupy potravin z IKEA? Konkrétně s mletou kávou...? Je dobrá?

Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, kavu jsem zkousel a je celkem dobra. Radeji si ale nechavam umlyt kavu ze zrnek pred spotrebou, zachova si vic aromat. Zalezi na tom, jaky jste gurmet a take kazdemu chutna neco jineho. Kava neni tak draha, tak ji vyzkousejte. V nejhorsim ji muzete nekomu dat. Jinak jsem testoval i cokoladu, pernicky a vzdy mi chutnalo

lidus*
hodnocení

0x

Kávu v Ikei jsem ještě nezkusila, pravidelně kupuji brusinky a ty jsou výborné.

pt®
hodnocení

0x

Já jsem v Ikea často a ráda. Kupuji tam čokoládu, bonbony, sirupy a marmeládu /brusinkovou/. Kávu jsem tam koupila také, ale je normální, není zvláště něčím vyjímečná, ale proč ne? Za zkoušku to stojí.

hodnocení

0x

oni v IKEI prodávají i jiné věci než židle a stoly? Tak to jsem nevěděl:D

bajbic*
hodnocení

0x

No já tu kávu zkusil a je kupodivu vážně docela dobrá. Kdo ale ví, z čeho je vyrobena, resp. co se skrývá pod povrchem... Zkoušel jsem ji taky narvat do pákového espresso kávovaru, ale to se mi moc nevyplatilo :) Jinak IKEA má i výborné čokolády, brusinky a dokonce i pivo (!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]