Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skrvna v podbřišku

Od: denita* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, asi před dvěma týdny se mi po holení udělala v podbřišku červená, svědící skrvna a zarostly mi v tom místě chloupky. Svrkna to byla o velikosti cca 1x1 cm, měla silnější okraj( jako když se udělá pupínek, ale pupínky to nebyly). Mazala jsem Tea Tree olejem a skrvna postupně vybledla, ovšem od té doby, kdykoliv se oholím, v tom místě chloupky nerostou a vždy se mi tam( i po mazání olejíčkem, krémy a zasypání pudrem) objeví červené pupínky, které tam zůstanou vlastně do dalšího holení( neholím se nějak často, podle situace třeba). Nevíte někdo, co to je? Děkuju moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Bolelo to na dotek? Mohlo byl jít o zarostlé chloupky.
denita*
hodnocení

Na dotek ne. Jen to svědilo. Asi to byly zarostlé chloupky, ale že to bylo na přesně vyhrazeném kolečku, které bylo červené a od té doby se jen na tom místě chloupky ani neobjevily, to mi trochu vrtá hlavou... A kdyby to byly zarostlé chloupky( nikdy předtím se mi to nestalo), co mám dělat - jde něco dělat?

krkovicka*
Kdybyy to byly zarostlé chloupky v drogerii najdete krém určený aby se tak nedělo.Osobně otok jehlou nariznu a chlup pinzetou vyndam, dezinfikuji.Neříkám že je to ok.ale takhle to dělám ja.
denita*
hodnocení

Děkuji, zkusím. Na mě stejně většinou nefungují ty "doporučené, správné" techniky. :)

sargo*
hodnocení

0x

Nebyla jste v té době nastydlá? Nějaká angína, nebyla? Nebo třeba jen pár dní teploty? Jen mě napadlo, jestli by to nemohl být streptokok... stafylokok... hmmm, věčně se mi pletou a jsem líná hledat *andel* Ale podle takhle vágního popisu to samozřejmě nelze určit. Jen upozorňuji jako možnost, i když to může být skutečně kde co :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]