Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, asi před dvěma týdny se mi po holení udělala v podbřišku červená, svědící skrvna a zarostly mi v tom místě chloupky. Svrkna to byla o velikosti cca 1x1 cm, měla silnější okraj( jako když se udělá pupínek, ale pupínky to nebyly). Mazala jsem Tea Tree olejem a skrvna postupně vybledla, ovšem od té doby, kdykoliv se oholím, v tom místě chloupky nerostou a vždy se mi tam( i po mazání olejíčkem, krémy a zasypání pudrem) objeví červené pupínky, které tam zůstanou vlastně do dalšího holení( neholím se nějak často, podle situace třeba). Nevíte někdo, co to je? Děkuju moc.
Na dotek ne. Jen to svědilo. Asi to byly zarostlé chloupky, ale že to bylo na přesně vyhrazeném kolečku, které bylo červené a od té doby se jen na tom místě chloupky ani neobjevily, to mi trochu vrtá hlavou... A kdyby to byly zarostlé chloupky( nikdy předtím se mi to nestalo), co mám dělat - jde něco dělat?
Nebyla jste v té době nastydlá? Nějaká angína, nebyla? Nebo třeba jen pár dní teploty? Jen mě napadlo, jestli by to nemohl být streptokok... stafylokok... hmmm, věčně se mi pletou a jsem líná hledat Ale podle takhle vágního popisu to samozřejmě nelze určit. Jen upozorňuji jako možnost, i když to může být skutečně kde co
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.