Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí přebarvení vlasů

Od: barcisz odpovědí: 4 změna:

Zdravim,chtěla semse zeptat jestli máte někdo zkušenosti s přebarvováním vlasů,konkrétně z černé na červenou. Momentálně mam 3 měsíce černý přeliv,ale předtim sem měla i barvu,zkrátka drží stejně a vepředu mam pár odrostlých melírů. Tak jestli to půjde přebarvit červenou barvou,popřípadně jak. Nemam žádný zkušenosti s peroxidy,takže vůbec nevim do čeho jít,jestli rovnou zkusit barvu..nebo nějaký odbarvení,ke kadeřnici jít nechci,protože to vyjde draze. Díky za rady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také zdravím. Vyzkoušejte nejdříve jen červený barevný šampon. Ten se brzy vymyje, ale Vy poznáte, jak na melíry chytne červený odstín. Teprve poté, dle výsledku, bych zvolila trvanlivější barvu. Jen můj názor.:)

hodnocení

0x

Používám přeliv od pallete už hodně dlouho. Mám svoje vlasy tmavě hnědé a dávám si červenofialový přeliv - míchám 2 barvy. Kryje to i šediny a barvím se jednou za 2 měsíce. Vymývá se to, ale konce drží stále. Na tmavých vlasech to není tak razantní, jak na světlých. Ale do barvy bych nešla, zkuste ten přeliv.

hodnocení

0x

Nevím, kolik máte let, domnívám se, že jste mladá.

Nepoužívejte peroxid, když zatím nemusíte.

V dnešní době, je hodně druhů možností odbarvit si vlasy, na jakou chcete barvu.
Přeliv, který vydrží 2 měsíce než se umyje. Jiná značka přelivu vydrží 6 x umytí.
Je to podle značky, kvalita.
Máte možnost barvených šamponů, podle druhů a ceny vám vydrží různě dlouhou dobu.
Jestli máte možnost, zajít si do Globusu, /// nebo nějaký větší
Market.,/// tam máte široký výběr jak přelivů, tak barevných šamponů a barev na vlasy.
Co je důležité, můžete si v klidu přečíst, co se s tím dělá a jak dlouho vám barva na vlasech vydrží.
Nikdo na vás nebude spěchat, co chcete.
Výhoda u přelivů, nebo šamponů je, že si můžete na vlasech vyzkoušet, jakou barvu chcete a vlasy moc neničíte.
U barvy, peroxid, ten už vlasy ničí a trvá dost dlouho, než zase obnovíte kvalitu vlasů.
Jestli mohu poradit, při barvení dávejte vlasům nějakou výživu. Mám osvědčený po umytí vlasů si vmasírovat do pokožky hlavy Vitanol C. Je volně dostupný v drogerii.
To je jen můj názor.

krkovicka*
hodnocení

0x
U prelivu jsem nesnesla když zaprselo tak jsem od vlasů mela špinavý oblečení,nebo kdyz jsem se zpotila tak límec u krku.
Sla jsem z černé na červenou postupně, volila jsem cervenocerny nebo fialovočervený.Trvalo to rok.Dnes mam rubín.Zkuste paletky vynechte londa (méně vydrží, rychle se vymývaji).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]