Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeliv - dá se smýt?

Od: charlotta* odpovědí: 3 změna:

Mám takovou otázku - moje přírodní barva je tmavší hnědá a chtěla bych zkusit červený přeliv . Takový ten jak na krabičce píší po 6 umytích to bude dole. Ale je to pravda? A budu opravdu mít svou původní barvu? ... Děkuji:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To záleží na značce a kvalitě přelivu.V dnešní době dělají i přeliv, co je dole z vlasů, za dvě mytí hlavy.doplněno 19.02.12 20:17:Chce to první vyzkoušet, nějakou podobnou barvu vlasů, jako máte.Za 14 dní můžete vyzkoušet něco jiného.Vyzkoušejte barevný šampon: z netu: a-cosmetics.cz/... šamponyJemné mytí a péče s aktivními pigmenty a pantenolem. V důsledku působení slunce a vody dochází v barvených vlasech k uvolňování barevných pigmentů a ke zvýšenému vyblednutí vlasů. Barevné šampony poskytují péči obohacenou o aktivní barevné pigmenty.

hodnocení

0x

Ano, přeliv se z vlasů vymývá. Někdy i dříve, než za 6x. Já jsem se ke svému odstínu barvy vlasů vrátila po vymytí vždycky.

sargo*
hodnocení

0x

Přelivy mi držely zpravidla velmi dlouho... a barvy se vymývaly :-D Na jistotu to rozhodně není, i když kvalitnější značkou nic nezkazíte. Na druhou stranu, nic horšího, než že budete házet červené odlesky trochu delší dobu se nestane, takže bych se toho určitě nebála :) Tak moc, aby to muselo odrůst, vám to zaručeně nezůstane, maximálně holt o nějaké to mytí déle. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]