Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme takovou rodinnou rozepři. Dělal jste někdo segedín z červeného zelí? Mě to připadá jako totální blbost. Díky za názory.
Z červeného zelí jsem segedín nikdy nedělala. Ono je chuťově trochu jiné. Ale za zkoušku nic nedáte, pokud bych jiné zelí doma neměla, vyzkoušela bych to. Jedlé to bude zaručeně, maximálně by mi děda řekl: Už to nikdy takhle nevař!
Jak jinak bychom se dopracovali ke spoustě bezvadných receptů, často i na první pohled podivných kombinací, kdybychom neexperimentovali? Tak do toho! Jaga.
Totální blbost to není. Jde o vyzkoušení receptu. Bílé zelí je výrazné a dost kyselé. Segetínský guláš s červeným zelím, nemá tak výraznou chuť, kyselost a na talíři jídlo vypadá trochu podezřele. Jen z nouze, když doma nebylo jiné zelí.
Každý se ptal, co to je? Lepší zůstat u klasiky. //// u nás se říká, on už to někdo pozřel? ////
Haninko, tak jak jste se rozhodla? Byl segedín z červeného nebo z bílého zelí? Já už ten guláš z červeného zelí dělala a není tak kyselý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.