Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Segedín z červeného zelí

Od: haninka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, máme takovou rodinnou rozepři. Dělal jste někdo segedín z červeného zelí? Mě to připadá jako totální blbost. Díky za názory.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Já jsem ještě segedin z červeného zelí nezkoušela. Ale asi bych ho nejprve zvlášť mírně povařila s trochou octa, aby neztratilo barvu. A teprve potom bych ho přidala na maso a dovařila. Bez toho předvaření bych se asi obávala, že zelí bude takové "vyplajchované" ;).

hodnocení

1x

Z červeného zelí jsem segedín nikdy nedělala. Ono je chuťově trochu jiné. Ale za zkoušku nic nedáte, pokud bych jiné zelí doma neměla, vyzkoušela bych to. Jedlé to bude zaručeně, maximálně by mi děda řekl: Už to nikdy takhle nevař!*smich*

Jak jinak bychom se dopracovali ke spoustě bezvadných receptů, často i na první pohled podivných kombinací, kdybychom neexperimentovali? Tak do toho! Jaga.

ahasver4*
hodnocení

0x

Dělal.A není problém.Všem to moc chutnalo...:)

doplněno 19.02.12 11:54:

Je to přece jenom jiná varianta.A že je červené?Že má trochu jinou chuť?Experimentovat se musí!:)

lidus*
hodnocení

0x

Na segedin bych jiné než bílé, kysané zelí nepoužila ale myslím, že když zavřete oči bude i to červené dobré.

hodnocení

0x

Totální blbost to není. Jde o vyzkoušení receptu. Bílé zelí je výrazné a dost kyselé. Segetínský guláš s červeným zelím, nemá tak výraznou chuť, kyselost a na talíři jídlo vypadá trochu podezřele. Jen z nouze, když doma nebylo jiné zelí.

Každý se ptal, co to je? Lepší zůstat u klasiky. //// u nás se říká, on už to někdo pozřel? ////

lui*
hodnocení

0x

Je to mňamka. Není tak kyselý, záleží na tom jaké a odkud máte kysané zelí.

pt®
hodnocení

0x

Haninko, tak jak jste se rozhodla? Byl segedín z červeného nebo z bílého zelí? Já už ten guláš z červeného zelí dělala a není tak kyselý.

meruzalka1
hodnocení

0x

Proč? Segedín z červeného zelí je výborná vychytávka. Tam je rozdíl jen mezi barvou,chuťově je to zelí stejný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]