Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, poraďte prosím, můžu nahradit hladkou mouku moukou polohrubou? Jedná se o tento recept: mimibazar.cz/... Nebo zkusit mouku nějak rozemlít? Z klasického cukru jde přece také udělat moučkový. Děkuji za radu
Zde je dokonce stejný recept a přímo psaný s polohrubou moukou. A navíc se nemusí ani šlehat - jenom zamíchat. Zdroj: rodina.cz/...
za mě tohle: Pudinková buchta
Potřebujeme :
20 dkg pol. mouky / 20 dkg cukru krupice / 4 vejce / 1/2 sklenky oleje / 1 prášek do pečiva / a dle potřeby asi tak 1 deci mlíka aby těsto nebylo husté.
2 x pudink-na 1 litr mlíka 2 sáčky a 2 lžíce cukru
2 až 3 x kysané smetany a 2 lžíce cukru do každý a na konečné posypání mletou skořici.
Postup :
Smícháme mouku,cukr,vejce,olej,prášek do pečiva a mlíko, nalijeme na plech či velkej pekáč - předem vymazanej nebo peč.papírem vyloženej.
Křížem krážem prolijeme horkým pudinkem a necháme pomalu péct v troubě. Když je to zlaté a voňavé tak necháme chvilku v otevřené troubě splasknout, poté vyndáme a celé pomažeme kys. smetanou a posypeme skořicí.
doplněno 18.02.12 20:20:A když už jsem pátrala, tak přidám ještě jednu vylepšenou verzi: ceskahospodynka.cz/... A myslím, že se do pečení také příští týden pustím. Ještě jsem ji nezkoušela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.