Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teflonový potah na žehlící prkno - lepí

Od: rascal* odpovědí: 3 změna:

Ahojky všem. Potřebovala bych radu. Koupila jsme si po 5 letech novej teflonovej potah na žehlící prkno a oblečení se mi na něj při žehlení přilepuje :( Neví někdo co s tím? Ten starej mi to nedělal. Je to tím, že je za ta léta tak vyžehlenej? Že to po pár žehlení samo přejde nebo máte někdo nějakou osvědčenou fintu co s tím? Zatím jsem udělala to, že jsem zapla žehličku na plný pecky a žehlila ten potah sem a tam a hlavní efekt, co to mělo bylo, že se mi část toho teflonu nalepila na žehličku, tak jsme nakonec musela čistit žehličku octem :(

Předem díky všem za chytrý rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Teflonový potah mám z IKEI a neměnila bych. Ten váš vypadá spíš na práci šikovných čínských lidí.

rascal*
hodnocení

Tak jsem hned koukala na Ikeu a jedinej potah co jsem tam našla, tak byl jen bavlněnej :(

ikea.com/...

lidus*

Mám ho tak 3 roky a tehdy ho měli hnedle u pokladen v koších.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]