Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zažíváním

Od: sanda* odpovědí: 7 změna:
Ahoj už přes čtvrt roku mám zdarvotní problémy. nejdříve to byly problémy s dýcháním, kdy jsem pak dostala inhalátor a zlepšilo se to. Pak jsem měla asi 3 týdny horečku 38-39 s tím že mi doktoři řekli že jsem naprosto zdrava. Nakonec jsem dostala nějake antibiotika tak to kleslo. Od te doby, 3 měsice, mám problémy se zažíváním. Nějak mi pořádně nefungujou, nepracujou střeva, strašně těžko se dostávám na záchod. Většinou díky sirupu. Vyzkoušela jsem snad už vše a nic nepomáhá. Nikdy jsem problémy se zažíváním neměla, sportuju, mám i dost tekutin ale nevím jak udělat abych se zase cítila dobře. Nejhorší je že je to už ovlivněné psychikou. jsem pořád smutná a nervózní, nedokážu se bavit a nic mě nebaví. Nevíte co by mi mohlo pomoci. Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Při delším užívání antibiotik dojde k narušení přirozené střevní mikroflóry. Zkuste třeba Acidophylus a upravit stravu (jogurty, kefír a vůbec zakysané mléčné výrobky).
sanda*
Děkuju za odpověd, ale mléčné výrobky vubec nepozru. Nevim co se deje, nikdy mi to nedelalo problem. Ty antibiotika jsem mela sice jen tyden ale i tohle reseni mi bylo receno. Stejne zkusim co doporučujete.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
sanda-tyto problémy jsem také měla poradím ti,nejdříve ti musí udělat vyšetření žaludku, gasrtroskopii ,nelze prvděpodobně vyloučit ,že máš helikobakter má to pomalu každý druhý člověk, ale záleží na lécích, které uživají, tobě to muselo vyvolat pravděpodobně antibiotika,zajdi si k svému lékaři dej si předepsat LEXSAURIN-3 není návykový a pomúže ti hlavně uklidnit žaludek i celkově psychiku.Přejí ti uzdravení,SO.:)
mil®

Nensy, jestli myslíš lék Lexaurin, tak ten návykový je a na žaludek není. Pouze na přechodné zklidnění.

Jinak jsem někde v lékárně viděl tablety na upravení střevní mikroflory. Nevím ale název, ale určite existují. Je to v takových velkých válcovitých pixlách.

nensy*
Mil-tak za prvé jsem po operaci srdce, já tam píši že musí v první řadě vyšetření žaludku,ten lék je na psichyku, na celkové sklidnění, to mě řekla sama přímařka co mě léči na srdce,uživám dost léku, tak že ona musí nejdříve zjistit co mě může napsat,at se raději drží co napsal-zwiki,SO.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj sando,o problémech o kterých píšeš by jsi radši mléčné výrobky měla vynechat/i zakysané/Antibiotika jsou velmi škodlivé pro mokroflóru a já sám je radši neužívám.Nejíst ostrá jídla a radši dietu.Zajdi si za lékařem,který tomu rozumí a ten ti poradí.Nensy ti radí dobře a já ti přeju brzké uzdravení.*srdce*

lucinka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky,me moc pomohla alternativni medicina i kdyz tomu moc lidi neveri,tak muj stav se diky ni zlepsil o100% mam ulcerozni kolitidu a porad mi bylo spatne a 2 roky jsem byla v nemocnicich mela jsem depresi a nic me nebavilo.Doktori si semnou nevedeli rady dostala jsem plno prasku po kterych mi bylo jeste hur,mela jsem horecky krvacela jsem ...A az na tehle strance a po vysetreni mi pomohly - zkus se mrknout na:www.imagodt.cz tam mi pomohli drzim palecky a napis mi jakpak jsi dopadla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]