Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost se strouhačem

Od: kjanik112* odpovědí: 5 změna:

Vážené dámy, máte některá zkušenost s dobrým elektrickým strouhačem, který nastrouhá vše včetně brambor, sýru, zeleniny i oříšků? Prosím, poraďte, jaký typ koupit. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

To udělá dnes každý robot .Na značce vůbec nezáleží - jen si ohlídat při koupi aby měl všechny kotouče výměnné a pak je s ním prima práce.V dnešní době už se pořídí i do 2 tis.

doplněno 03.03.13 09:35:

cenově je strouhač srovnatelný s takovým robotem - já ho mám spoustu let a neměnila bych kuchynske-roboty.heureka./...

hodnocení

0x

Záleží na mnoha věcech Třeba jak velká jste rodina, jestli budete strouhat pro dva lidi na neděli nebo pro 10 strávníků každý den. Jestli máte dobrý šlehač, hnětač, mixer, který často potřebujete. Je hodně strojů, které toto všechno obsahují a strouhače jsou jednou z částí. ;) euronics.cz/... ;)Gallet mix 526. Strouhá, mele, seká, šlehá, mixuje. Je malý, ale výkonný, veloce rychlý, zabere málo místa. Pro jednočlennou-trojčlennou domácnost super. *jasne* Jestli moho ještě něco poradit, hledejte na Heureka.cz. Ušetříte dost peněz.

olaf71*
hodnocení

0x

hodně se prodává Moulinex DJ 756. designově povedený. sám s ním však zkušenost nemám

uska*
hodnocení

0x

S dovolením přidám se k dotazu. Existuje pouze strouhač na zeleninu, který není součástí robota? Vše ostatní mám, jen se mi jedná o přístroj na nakládání zeleniny - použit jednou do roka a nechce se mi strouhat v ruce.

doplněno 03.03.13 21:49:

olaf71 - recenze hrozná kuchynske-mlynky.heureka./.... Snad k používání denní dávky k obědu, ale ne na nakládání zeleniny. Ale díky za snahu.

olaf71*

jak jsem psal výše. Moulinex, kde se vyměňuje jen struhadlo podle potřeby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]