Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvení vlasů na melír

Od: lankaa odpovědí: 4 změna:

dobrý den máte někdo zkušenosti s barvením vlasů na melírované vlasy? mám vlasy přírodně hnědé ale dáávám si hustý blond melír, a chtěla bych jít na hnědo, ale nevím jestli to chytne jinak na odrostech a jinak na blond melírech .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Používám Loreal (můj přírodní odstín je totožný s jejich Brazil) a přikrylo to vše, i melír, úplně bez problémů. Myslím, že u trojkových barev by neměl být problém v žádné značně, přelivy to ale skoro určitě nepřikryjí :)

amlim*
hodnocení

0x

Jsem kadečnice, ale netroufnu si radit přes internet.Musím vidět kvalitu,barvu, stupeň poničení melírem atd.Vždy radím.svěřte se do rukou zkušené kadeřnice.Každé vlasy reagují jinak...*jasne*

lanaa
hodnocení

noo, já zatím nenatrefila na kdeřnici která by mi ty vlasy někdy nabarvila pěkně. Tak se i bojím co z toho u té kadeřnice vznikne

hodnocení

0x

Přesně tak,jak radí amlim,zajděte si ke kadeřnici,to že jste dosud nenatrefila na žádnou dobrou,má znamenat,že už nikdy v životě k žádné nepůjdete?*bzum*Jen ona ví jaké máte vlasy,a jak s nimi popřípadě pracovat,myslím,že to za vaši krásu stojí ne?Nedělejte experimenty,nevypadá to opravdu dobře,zkrátka,není to to pravé ořechové.Hodně štěstí,běžte do toho,nehledě na to,že ony mají profesionální barvy,které jsou kvalitní a velmi dlouho vydrží!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]