Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online mezinádorní seznamky

Od: vejankov* odpovědí: 3 změna:

Ahojte dievčatá, máte skúsenosť s online seznamkou www.datingangels.cz? Alebo s nejakou inou? Čo si myslíte o zoznámení s cudzincom cez takúto zoznamku? Ja mám kolegyňu, ktorá to skúsila a je veľmi spokojná. Mňa to veľmi láka, ale chcela by som najprv vedieť názor niekoho iného. Ďakujem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Já to neodsuzuji a znám dva páry, kterým to vyšlo. Seznamky od toho jsou a každý svého štěstí strůjcem. Určitě to za pokus stojí. Lepší, než nedělat pro sebe nic. Můj názor. Hodně štěstí!

dzordz*
hodnocení

0x

Tahle konkrétní seznamka silně zavání lákáním naivních dívek na seznámení s krásným bohatým princem z ciziny. Na to holky určitě slyšej. Asi jako to hledání manželky milionáři, které snad dávali v televizi i u nás.

doplněno 15.02.12 12:50:

Tedy klidně se seznamujte, ale za sebe bych do téhle moc nadějí nevkládal :)

majorka*
hodnocení

0x
Ahoj. Můj osobní názor...dovedu si představit,že se tímto způsobem seznámit dá,i když víc je asi toho zklamání,když si ten protějšek nějak nejdřív na základě nějaké prvotní korespondence vysníme a realita je pak o hodně jiná,ale určitě existuje hodně párů,kterým to přineslo štěstí. No ale dost a budu konkrétní a upřímně říkám,že tomuhle panovi,co se tam na nás tak nahraně usmívá bych nevěřila ani pozdrav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]