Nevíte náhodou někdo,kde se dá najít televizní program na delší časový úsek,alespoň na měsíc dopředu? Já zatím našla na televize.cz asi na tři neděle. Někde to podle mně být musí,vždyť třeba Blesk(tištěný) přišel už na začátku prosince s programem až do konce roku. No nevím,možná tu někdo bude vědět.
Silně pochybuji o tom, že někde najdete program na tak dlouho dopředu. Vánoční program je výjimka, jednak proto, že je nejatraktivnější a TV, které se navíc perou o diváka, ho musejí sestavit kvůli vlastnímu plánu výroby do konce roku a také proto, že jsou časnější uzávěrky v tiskovinách, než během roku. Ostatně když se podíváte přímo na domovské stránky např. České TV, Novy, Primy atd., většinou ani tam nenajdete program na déle jak 14 dní.
Hezky si na prstech začněte počítat. Od zítřka,tedy 14. a jeďte hezky pomalu do 24.,kdy nabídka tabulky končí. No a kolik prstíků jsme napočítali? Škoda,že mi nejdou vkládat smajlíky,taky bych sem tu zed poslala.
sms.cz je na 12 dní. To že do toho nepočítáte dnešek a včerejšek je váš problém!.!.!
majorka*
No,zakončila bych tuhle naši diskusi o ničem takhle. Moje otázka zněla jasně,ještě jednou si ji přečtete,programů na čtrnáct dní je plný internet i časopisy,a nemá problém si je najít ani ženská.
No a já bych to zakončil tak že kvůli uzávěrkám v redakcích programů za normálních pracovních dní(kromě vánočních svátků, kdy mají program naplánovanej 3/4 roku předem) to prostě na tak dlouho dopředu nejde. Dobrou noc.
majsterjoe*
To stacilo napsat drive a ne tu zbytecne davat program na necele dva tydny, ktery je takrka vsude jeste se u toho rozcilovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.