Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už más asi tři týdny koutek a nevim jak se ho zbavit. Už jsem zkoušela mastičku, ale ta mi moc nepomohla. Neznáte někdo nějaký domácí recept na to?
Myslíte-li koutek u úst,já to řeším Francovkou...Sice pálí ale pomáhá...
Jó,babička mi vlastně vždycky říkala,jez droždí!
A ještě jedno doplnění..Posledně se mi udělal,snědl jsem půl koše kiwi a druhý den to bylo ok...
Ťupnout na noc trochu zubní pasty, koutek se zatáhne.
doplněno 13.02.12 13:03:Jinak zvyšte přísun vitamu B, protože bolavé koutky mohou značit jeho nedostatek v těle.
...Ale jakou mastičku - není mastička jako mastička. Zajděte do lékárny pro BOROVOU mast, pomůže na opar a koutky (tedy mě pomáhá). Nejdřív conejvíc vydesinfikujte a vysušte koutek nejlépe čistým lihem a potom dejte mast, třeba každý den jenom ráno. Je to tradiční stará mast. Pokud nepomůže, jenom dezinfikujte, koutky se snad ztratí.
na doporučení lékaře jsme koupili toto lekarna.cz/... Prasklé koutky se po ní opravdu rychle zahojí
Náš domácí recept skoro na všechno-koutky,pupínky,opary,štípnutí hmyzu,záděra u nehtu,svědění,např.u popraskaných hemeroidů-ale v tomhle případě to fakt pálí a štípe pár chvil nehorázně,ale opravdu to pomůže... velká Lesana-zelená Alpa,asi 35,-40,- Kč a do ní naházet tak 30-40 hřebíčků-koření,né železné! ,nechat louhovat tak 2 dny,občas protřepat,bude to tmavě hnědé.Já to necedím,nechávám je tam.Je to přírodní antiseptikum,vysušuje,hojí,mazat často,koutky se rychleji slíznou.V první chvíli to dost štípe,ale během chvilky přestane.V naší rodině je v každé domácnosti vždy po ruce 1 lahvička.Nekazí se to,mám to i přes rok,do vypotřebování.Dcera si s tím potírala i akné a zlepšilo se jí to velmi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.