Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už asi 3 měsíce si barvím své původně blond vlasy červeným tužidlem. Nyní bych ale chtěla zpátky ke své přírodní barvě, neznáte někdo způsob, jak barvu z vlasů rychleji dostat?
Předem děkuji.
Dobrý den,
udělala jsem podobnou hloupost, ale ne sice s tužidlem ale normální barvou. A buď musíte počkat až to odroste a nebo ke kadeřnici a ta vám to bude chemicky stahovat nějakým přípravkem, nestáhne sice všechnu barvu ale většinu ano. A také už nikdy nebudete mít vaši přírodní barvu vlasů!
Děkuji všem, je pravda, že mě to docela vylekalo, když jsem si přečetla, že bych nikdy svojí barvu nedostala zpět!
Protože jakékoli chemické narušení vlasových kořínků a cibulek vede k tomu, že nikdy barva nebude stejná..neříkám, že místo červené bude zelená, také záleží na kvalitě vlasů atp., ale na chlup stejná barva to nebude...ale třeba u mě je rozdíl nepoznatelný, ale pravdu to tak je, říkala mi to ta kadeřnice a dělám sportovní školu takže anatomie povinná a tam nám to taky říkali!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.