Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce pauza

Od: lenny12* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den ,do ted jsem brala pravidelně antikoncepci Katya dobrala jsem tři platíčka všetně 7 denní pauzy a měla jsem začít na další měsíc jenomže jsme se nedostala pro recept a tak jsem vynechala 4 dny a tím pádem bych chtěla začít od příštího měsíce první ms znova .Je to možné? Jsou nějaká rizika či selhání? Děkuji všem!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Já bych začala hned brát nové platíčko (ono se uvádí i v receptu, že pokud zapomenete pilulku, vemte si ji ihned, jak si vzpomenete). Zřejmě Vám to maličko rozhodí cyklus, ale ten by se měl nejdéle za 3 měsíce vrátit do normálu. A raději bych se aspo%n 14 dní 3 týdny chránila před otěhotněním ještě prezervativem.

gp*
hodnocení

0x

Každopádně bych si s tím takhle nezahrávala. 3 měsíce jsou tak akorát doba, kdy si tělo na antikoncepci zvykne. Teď si bude odvykat a najednou mu ji napálíte znova. Antikoncepce není paralen, abyste ji mohla jednou brát a jednou ne jak se vám zlíbí. Pokud ji nedovedete brát zodpovědně, tak aby byla účiná tak jak má, bylo by asi lepší ji nebrat vůbec. Doufám, že se neurazíte, tohle je jen můj názor.

sportak78*
hodnocení

0x

Vzít hned nové plato a v plodné dny po dobu 3 měsíců bez kondomu raději nekukat*hi*. Jinak hrozí*houpy*

pb®

Ale ale, procpak po dobu tri mesicu, to mate od kud? Je to hloupost. V zadnem pribalovem letaku neni, ze by se zena mela chranit takovou dobu, maximalne tak prvni cyklus, ale tri?

lenny12*
hodnocení

Prominte po dobu tří měsicu jsem měla na tu dobu prášky ,jenomže potom mě plato došlo a pro recept jsem šla až ve čtvrtek tím padem jsem neměla pilulku pět dní ,jestli to bylo špatně pochopeno předem se omlouvám.

martinaa*

Lenny, to nebyla reakce na Vás. Mrkněte, jaká je struktura odpovědí. Reakce patřila Sportakovi.

lenny12*
hodnocení

Jsem už trochu mimo :D z toho :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]