Nejste přihlášen/a.
Neznáte nějaký stránky,kde jsou návody na nějaký pěkný společenský účesy?
Jedna věc je účes na modelce při focení a druhá věc je co udělá při tanci. Moje zkušenost říká, učešte si to co jste zvyklá a v čem se nejlépe cítíte. Vyčesat vlasy a nechat jen spadlou ofinu přes oko může být sice hezké ale taky z toho můžete být pořádně nervozní.
já tady nepíši o nějaké spadlé ofině ,,jsem holička a myslím,že bych mohla mít trochu smysl pro takové příležitosti tohoto typu.Každý nemá patku jako Adolf...a ještě navíc spadlou navíc.
doplněno 11.02.12 21:55:ještě doplním,na ples si může dovolit i účes,který si běžně do práce nenechala udělat. A to je právě fajn.
Společenské účesy jsou pěkné na pohled, ale je důležité, co s tím účesem na hlavě, chcete dělat.
Můžete mít jemné dlouhé vlasy, kadeřnice vám je učeše podle vašeho vzoru, ale na plese, se vám při tanci vlasy rozletí kolem hlavy.
Při účesu, je velmi důležité, jakou máte kvalitu vlasů?
Jaký typ, máte obličeje, kulatý, špičatý.
Účes je nutné, podřídit všem těmto ukazatelům, když chcete vypadat pěkně.
Já si koupila tuto sadu comfort-shop.cz/... na vytvoření účesu .je tam DVD,kartičky s obrázky jaký udělat účes..a sponky..jsem s tím spokojená..tak třeba Vám to pomůže..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.