Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám teprve krátce nového přítele a to co se děje mě docela trápí, souložili jsme spolu zatím asi jen 5krát, nejdříve měl problém se stopořením penisu,tak jsme to nechali být, pak když už se to povedlo a souložili jsme,tak mu najednou penis ochabne,tohle už se stalo asi třikrát,nevím co s tím, cítím se trapně a nevím jestli není chyba třeba ve mě,že ho třeba dostatečně nevzrušuju.On říká že se mu sex se mnou líbí,ale těžko se mu to věří,když nedosáhne orgasmu.Ještě nidky se mu to prý nestalo, Je pravda že má ted problémi s bývalou přítelkyní, shání byt atd atd,,chodí domu pozdě z práce unavený,tak jestli to nemůže být i tím.Budu Vám moc vděčná,když mi odpovíte.
Ten stres se skutečně výraznou měrou může podílet na problémech v sexu. Pokud je přítel pořád ve stresu, utahaný, chodí pozdě z práce, ani se nevidím, že to "nejde".
SEx není jen o orgasmu Může se vám líbit i bez tohoto zakončení. Zatím bych to nechala být, komentovala, možná se snažila ho hodně vzrušit (prádlo, praktiky aj.). Pokud to však bude trvat déle, bude to problém. Záleží také na fyzické kondici přítele a na jeho věku a životosprávě.
bude mu 3O ted v únoru, no jeho životospráva není nijak valná a fyzičku taky asi moc nema,když se mi u toho stezuje ze uz nemuze atak,,,ja nevim třeba se to zlepší no Jinak vím že sex není jen o orgasmech,ostatně ja mam malokdy orgasmus a dokazu si sex uzit,ostatne jako asi spousta žen,ale myslím že chlapum to vadí když orgasmus nemaji,,,,tak nevim jak dlouho to vydrzi,,,,,
Pokud nevydrží moc dlouho a hned je ze sexu unavený, tak je třeba změnit jak jídelníček, tak i pohyb... zkuste třeba chodit na brusle, plavat, lyžovat, na kolo, běhat.. prostě cokoli, co odplaví únavu, nabije tělo pozitivní energií a dodá mu šťávu.
A bylo by fajn, kdybyste přítele uklidnila třeba masáží, která vás oba může nabudit.
Zkuste vanu plnou vody a pěny a hezky s ním do té vany,sedněte si za něj at se o Vás opře a jemně ho myjte,třeba usne,ale odpočine si.Když je chlap utahaný a ve stresu,nic s ním není. I když ho přitahujete a moc Vás chce, myšlenky mu nedovolí soustředit se na Vás a stačí jen letmá myšlenka na to co ho "trápí a tlačí třeba v práci a tvrdost je ta tam.Musí si odpočinout,oddechnout. Zkusila jste to v noci? třeba ve tři ráno?Vemte ho na hory,do přírody bez mobilu,bez lidí.Třeba je i nervozní z toho aby u Vás uspěl,aby jste Vy byla spokojená a to také svazuje ruce,ani nevíte jak moc.Zkuste trošku alkoholu,ne moc. Myslím si že to má jen Váš přítel v hlavě,nikde jinde. Hodně štěstí a netlačte na pilu. Honza.
Dobrý den,buďte klidná,je to tímVelikou roli,co se týče těchto problémů právě hraje již zmíněná psychika,váš přítel má očividně spoustu problémů,které se mu melou jakoby permanentně v mozku,a tudíž posléze mozek jaksi kolabuje,a dává špatný impulz tomu tam dole:DUvidíte,že to přejde samo,jakmile se nervičky opět uklidní,pokud ne,je vhodná návštěva sexuologa,ale,jak říkám,čítejte cca 1 měsíc,a bude po problému.Jo,a povzbuďte ho,buďte pozitivní,nesmí přijít do fáze deprese!Hodně štěstí a hlavu vzhůru
Zasejc poslední
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.