Nejste přihlášen/a.
Zdravím Petr. Mám takovou intimní otázku. Známý se se mnou hádá, že mladé dívky vůbec nemasturbují a nepociťují žádný orgasmus. je to pravda? Já tedy jako muž se přiznám (dnes je mi 35 let) jsem už onanoval od mých 5 let jako malinký chlapeček a onanuji do dneška. Jak je to tedy u žen a dívek? Onanují dívky ve věku 15 až 20 let? Když ještě třeba nemají sex? A onanují i malé holčičky třeba ve věku 8, 9, 10 roků? No poraďte? - - - - - - Hledám nějaký kontakt na pana DR. Uzla, ten je běhlý, třeba by mě napsal jak to je s masturbováním u dívek?
Také zdravím. Petře, i zde na toto téma proběhly, co si vzpomínám dvě diskuze. Jedna se jmenovala "moje dcery masturbují" a řešila jí zde mamina, která má dcery ve věku 13 a pět let. Druhá diskuze se jmenuje "Pětiletá dcera masturbuje". Když bude chtít, zadejte si do zdejšího vyhledávače a pročtěte si obě diskuze pro zajímavost. Z toho je vidět, že i v tak nízkém věku to prostě holčičky dělají a okolí so toho všímá.
Wow, nechápu, co to zajímá dospělé chlapy. :D Ale za sebe, jakožto ta 15-20 let můžu říct, že ano. Hodně holek co znám, masturbují.
Ale jiste ze onanuji, jak 15ti lete, tak 8mi lete i mladsi, neni to zadna vysada muzu vcetne orgasmu.
Ve školce to bylo dost běžným jevem. Nikdo s tím problém neměl, jen maminka. Je pravdou, že kdysi, kdysi to bylo dost nepochopitelné a vadilo to všem. Dnes to nikdo zas až tak neprožívá.
Odpověď vám, tedy známému, dá jakýkoliv dětský psycholog a psychiatr. Nemusí to být jen MUDr. Uzel.
Stačí do vyhledávače napsat - dětská masturbace - a pogůglovat. search.seznam.cz/...
To je pořád řečí a teorií, jak ženský jsou jiný než chlapi. Nejsou. Co se těchto záležitostí týče, jsou úúúplně stejný. Takže klidně to můžete brát jako "podle sebe soudím tebe". To, co jste dělal a děláte vy, dělali a dělají i všechy holky a ženy.
To vám říkám jako ženská
Ještě mě pobavilo "dívky vůbec nemasturbují a nepociťují žádný orgasmus" ) Myslíte, že čekáme, až přijdou chlapi se svým "uměním" a ukážou nám to?
) Ha ha
Váš známý žije zřejmě ve svém podivném světě. Když si do google zadáte termín kojenecké masturbace, tak určitě obdržíte nějaké výsledky.
Ano již tak malé dítka si navozují příjemné pocity třením pohlavních orgánů (ostatně to mohu pozorovat i u své malé dcery při přebalování). O orgasmu se v tomto věku (18 měsíců) dá pochybovat a též vědecké studie se shodují, že se nejedná o cílevědomou činnost z důvodu dosáhnutí orgasmu, ale prostě je to těm prckům příjemné, tak to dělají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.