Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mam zhubnout?

Od: prase* odpovědí: 22 změna:
22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pise se tu o tom stale dokola.. Proste pravidelne 5x denne jist vyvazenou stravu a HYBAT se. Vydej energie musi byt vyssi nez prijem. Dostatecne pit, nejlepe neslazenou vodu bez bublinek..
doplněno 04.06.13 07:17: Kyslicnik uhlicity ma diureticke ucinky, tedy bublinky urychluji vylucovani tekutin z tela, proto jsou pro pitny rezim nevhodne..

Coklit: proč bez bublinek?.?.? *nevi*

vlasatec*
hodnocení

2x
Pořádně snidat, nedrzet hladovky, co nejvíc pohybu, často jíst ale s mírou, pít čistou vodu, vynechat sladké, chodit včas spát.

emilka12*
hodnocení

1x

Pokud Jsem nebyla v přechodu tak jsem počítala kalorie a zapisovala jsem si to do deníku.Jedla jsem po malych porcích a asi každé dvě hodiny.Třeba vařenou čočku se zeleninou,maso se zeleninou .jogurt se zeleninou,těstoviny se zeleninou atd...nejvíce tuku z těla odvádí nastrouhaná mrkev,dále zázvor,zeleny čaj,cibule česnek.dále musíš pít hodně tekutin a více se hýbat.

doplněno 04.06.13 00:41:

během čtyřech měsícu jsem zhodila 15kilo

emilka 12: to tedy blahopřei k takovému výsledku. Ono hubnout je jeden velký problém. Sama to zažívám na svém těle. Jím přes den v malých porcích jednou za 2 hodiny a myslím si, že opravdu zdravou stravu (jogurt bílý, zeleninu, kousek tmavého pečiva se šunkou, většinou kuřecí, těstoviny se zeleninou nebo houbami, přílohy k hlavnímu jídlu volím - jeden brambor a spousty udušené nebo čerstvé zeleniny). Přes den se držím, dodržuji pitný režim: voda z kohoutku - zelený čaj bez cukru. Ovšem večer a v noci! To jsou muka! Hrozná, ale hrozná chuť na sladké a většinou zhřeším. Tak-že moje dodržovací stravovacích návyků je pryč. Je to silnější jak já. Není to o pevné vůli, ale tělo to prostě chce a nedokážu to zatím ničím nahradit. A to je můj asi problém. Hluboce se skláním před těmi kdo zhubnou.

vlasatec*

Byl jsem na tom podobně, večer se to prostě nedalo vydržet, byl jsem schopný sníst celou ledničku. Od té doby co jsem se ale začal přejídat při snídani a to klidně sladkým jídlem, večerní přejídání přestalo. V začátku jsem to do sebe ale musel přes nechuť nacpat.

hodnocení

0x

Myslím,že toto je nadmíru dostačujcí motivace ;) fitplan.cz/...

doplněno 10.08.13 14:15:

To je zkrátka příšerné s těmito dotazy*bum*Všichni,kteří jste obézní s tím nic neděláte,protože nemáte silnou vůli,a promiň,jste opravdu líní jako ty prasata*bum*Cpete se jídly typu fastfoody-hambáče,kebaby,lijete do sebe hektolitry hnusné coly,sedíte doma u počítačů,a pohyb žádný*bum*Říká Vám vůbec něco jít třeba pěšky do obchodu,do lesa na procházku,vzít si kolo a jezdit s radostí,zahrát si třeba tenis nebo pinčes,jít si zaplavat,zalyžovat?!*bum*Co třeba také makat na zahradě,udělat si skalku,pěstovat bylinky,rajčátka,okurky,papriky...Zkrátka a dobře naučit se mít rád duševní věci života,a nejen to s odpuštěním žrádlo*bum*No,a o tom to je,čerstvý vzduch a aktivní odpočinek-zajít si do lesa na houby,na maliny,na jahody,na borůvky...Uffff,to jsem se rozčílila*uf*

hodnocení

0x
Sportuj a uprav stravu. Hlavně neber žádné prášky. ;)

blbablondyna*
hodnocení

0x

No, to chce napsat vic, od veku deti, vahy, vysky, nemoci - takhle se da rici jen nejist a behat

No málo jíst taky není dobrý, protože tělo si pak začne schovávat tuky.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Vždycky jsem udělala dobrou zkušenost s dodržováním rady - po 16.-17. hodině už nejíst! - když tak čaj, mléko, jablko, rajče, okurku - jenom, abych uklidnila žaludek.

První týden je to sice krušné - ale pak si tělo zvykne a je to dobré - u mne to vždy fungovalo a stále funguje (i ve stáří) . Ovšem, neznamená to, že se můžete přes den "přecpat" jako s prominutím prase. Pak to moc nefunguje. Přeju hodně úspěchů. Marcela.

doplněno 06.06.13 16:29:

Můj partner říká, že jediná možnost je, vytvořit si svalstvo - a to silovým cvičením. Jízda na kole prý moc nepomáhá. A taky říká, že se máš snažit hubnout pomalu - ne prý víc, nežli ca půl kila týdně. Pokud na to jdeš rychle, vytvoří se "jo-jo" efekt a zase to rychle nabereš.

On se ale zabýval celý život kulturistikou, pořád cvičí a jí málo a jen samé "šlichty" - jako např. rozmixovaný naklíčený hrách, mléko, syrová vejce, ovesné vločky, jablka, cibuli, kopřivy, atd... - ale dá si i rohlíky, chleba, rýži.

Já se k takové stravě nemohu přinutit, jím, co mi chutná - ale večer už nejím - a chodím také spát kolem 24. hod. Zpočátku - nežli jsem si na tento režim zvykla - jsem se cpala rajčaty - asi 4-6 za večer. Taky jsem se snažila hodně chodit - zhubla jsem 15 kg za ca rok - a už 5 let si váhu držím. Ale - jakmile se trochu víc nacpu a jsem líná chodit - okamžite začnu přibírat. No, zdravím. Marcela.

vlasatec*
Za předpokladu že jdete v 19:00 spát jinak řeknete tělu že bude občas hlad a ono se tukových zásob přestane zbavovat.

Ano, chodit spát brzy, 2 hodiny po večeři... Já tedy chodím spát kolem půlnoci, dřív neusnu. Jíst naposledy v 17. hodin, tak to omdlím hladem a nepomůže mi se napít mléka nebo sníst kousek okurky. Asi jsme každý jiný. Já když mě chytne žízeň nebo hlad, tak se o mě pokoušejí mdloby a ruce se mi třesou, že bych mohla makovat rohlíky v pekárně.

palana*
hodnocení

0x
Docela dobrý typ jak zhubnout je si hlídat kalorie. Pak můžete jíst sladké apod. Jednoduše si spočítáte, kolik máte mít kalorií na den a budete jíst třeba o 100kcal méně než máte mít. A pokud k tomu ještě přidáte pohyb, pujde to skiro samo. Doufám, že jsem alespoň trochu poradila :)

jajinka77*
hodnocení

0x

Taky jsem hlídala kalorie, ale občas jsem zhřešila a pak musela půl dne hladovět. Sice jsem něco zhubla, ale byla jsem dost podrážděná a šíleně unavená, takže na sport mi nezbývala žádná energie. Mě se nejvíc osvědčila bílkovinová dieta, při které jsem neměla hlad (pro mě asi nejpodstatnější.. :)Navíc jsem se cítila i dobře a kila šla dolů sama. Kupovala jsem jídla od Dietalegre a spokojenost veliká...:)

kamcatkaa
hodnocení

0x

Tak důležitý je určitě pohyb, ale není to jen o něm. Já mám přítelkyni, která se sice snaží každý den cvičit, k tomu chodí na různé wakushape a podobné blbiny, ale jí jak nezřízená, takže se jí namísto hubnutí daří zatím pravý opak. Doporučuji najít si na netu nějaké vzorové jídelníčky, pokud si s tím sama nevíš rady a začít se hýbat. Nemusí to být olympijské výkony, jakýkoli pohyb se počítá. Zkus se podívat třeba na stránky Fitness TV, kde jsou různé jídelníčky a instruktážní videa na cvičení, možná tě překvapí, že existuje i pohyb, který je zábavný (třeba zumba) a bude tě bavit.

lan
hodnocení

0x

Btw. výrazně pomůže i 57 tipů, jak zhubnout na jak-zhubnout-navzdy.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Přestaň si říkat "prase" a nauč se mít své tělo ráda, začni sportovat a uprav jídelníček. Hlavně se podívej jak vypadají rodiče, pokud jsou oba kulatí, malého vzrůstu, černoocí a černovlasí tak nepočítej, že ty budeš hubená, vysoká, blondýna s modrýma očima.

sandram*
hodnocení

0x

Zkus třeba nějakého odborníka, co by ti sestavil jídelníček a poradil, nebo mrknout po netu. Je tam plno stránek, které ti určitě pomůžou.

eminkaa13*
hodnocení

0x

Nejlepší cesta je určitě zkusit pravidelně jíst a k tomu se začít hýbat :) ale pokud to nepomáhá, tak pak bych také poradila zkusit nějakého toho poradce, kde tě změří, zjistí, co a jak, pomohou se sestavením jídelníčku, dodají třeba i nějaký ten doplněk stravy a poradí jak se nejefektivněji hýbat :) když si do googlu hodíš "nutriční poradenská centra" najdeš jich určitě spoustu, např. Svět Zdraví je hodně rozšířené.

misty*
hodnocení

0x

Není nic jednoduššího než začít. V první řadě je strava - až 70% procesu a 3-4 do týdne kardio. Běhání, plavaní, jízda na kole/ bruslích. Stačí si jen vybrat a správně jíst. MŮžeš si to buď načíst na internetu nebo si objednat jídelníček. V dnešní době se to dá už od 200 kč, což není moc...

wanesa*
hodnocení

0x

Já jem si koupila běžecký pás jelikož už nemůžu jiné sporty,kvůli zřetězené poruchy páteře a po operaci krční páteře,mám stále trochu problémy s rukama,tak už můžu jenom běhat nebo rychle chodit.Mám dobrý pás za cca 25000Kč.který si naprogramujete jak rychle chcete chodit,do jakého kopce...dám si denně hodinku nekdy i víc,běhám každý den(i když teď v těch vedrech jsem byla nucena 5 dní vynechat a je to super.Hned se cítíte lépe,zatím jsem tedy neshodila ale zpevňují se mi svaly,a ubylo trošičku na centimetrech,tak si myslím,že do Vánoc budu mít těch svých 8 kilo navíc dole :)Ještě zkouším dělenou stravu,hodně se o tom píše ,že to fakt pomáhá ale někdy to poruším...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]